Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Sommerlejr på Tunø: En legendarisk begivenhed på 42. år

Aarhus klubberne kan arbejde sammen og det startede meget længe inden der var nogle der bare fik et strejf af en tanken om Sailing Aarhus. En fantastisk Tunø lejr er vel overstået igen i år med 100 sejlere forældre og søskende fra Solbjerg sejlklub Aarhus Sejlklub og Kaløvig Bådelaug.

 

 

Af Troels Lykke |

Tunø lejren er måske en af Danmarks ældste sejlere sommerlejre indenfor sejlsport.

En lejr hvor hygge og samvær er i højsæde krydret med masser af sejlads , kravet for at kunne deltage er næste for nemt, du skal blot være tilknyttet en Aarhus Bugt klub og ha en positiv indstilling, så vil der være garanteret godt humør og en fantastisk uge til billige penge, lyder det fra Bo Jarvig fra Kaløvig Bådelaug.

Alle hjælper alle

På Tunø lejren er livet bare nemt, hvor man om morgenen står op om morgen lusker over i det store fællestelt til lækker morgenmad som serveres at det friske morgenhold, der i starten af lejeren skrev på tavlen med arbejdstjanser og sådan fortsætter hele ugen, da alle hjælper alle.

Og under indtagelse af den velnærede og lækker morgenmad sidder alle og diskuterer hvilken vandaktivitet man i dag skal lege med. For mulighederne er rige her på Tunø, da alt legetøj er sejlet over til den bilfri ø, så valget er svært.

For skal man åbne Dansk Sejlunions aktivitets-trailer eller skal det gå ud over en jolle eller måske en tur i en af J70erne?

- Ja! Livet er fyldt af fristelser og svære beslutninger. Imens står et veloplagt trænerteam klar til at fører de unge håbefulde igennem en super dag på vandet, med et perfekt mix af seriøst træning og leg på vandt, krydret af den traditionsrige "kap"sejlads Tunø Rundt, siger Bo Jarvig til minbaad.dk.

Sjove indslag om aftenen fra pinlige forældre

Aften på Tunø er et overflødighedshorn af sjove indslag. Med pinlige forældre, der til stor glæder for alle andre end deres egne unger underholder med sømandsviser og ukulele og næste aften opleves trænerens bud på verdens længste bananasplit, som bliver konsumeret på rekordtid af de glade unger, som med spænding glæder sig til torsdag aften hvor den legendariske Claus Olesen, der utrættelig år efter år stiller op med hans fantastiske one mann band for at spille tage af teltet til "langt" ud på natten.

Nu er sommerferien slut for mange uger siden. Tunø lejeren er pakket sammen og alt grejet ligger i den populære Havnefogde Vagn's traktor garage og venter med spænding på en ny sommer.

- Vi glæder os, siger træner Bo Jarvig.

content-loader
content-loader
content-loader