Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Fra Amager til Australien. Det er en tur med masser af modstand. Et moderne eventyr med de vildeste oplevelser og det stærkeste sammenhold. Men også om nedture, ulykke og fyring. Arkivfoto

Tredje adventsgave - bog til sejleren: “Helt væk”

Ingen jul uden en bog i julesokken. Denne tredje advent byder på en sejlerbog “Helt væk” af Stine Skriver er spækket med eventyr. Forfatteren har selv sejlet med sin familie i to år. Historien er om en almindelig familie fra Amager, der tager hverdagslivet op til revision.

Af Cille Rosentoft |

I bogen  “Helt væk” af Stine Skriver hører både om vilde destinationer og møder med mennesker, men også om ulykker og nedture, som præger eventyret og besætningen.

Historien er om en almindelig familie fra Amager, der tager hverdagslivet op til revision. Hvad handler tilværelsen egentlig om? Familien realiserer drømmen, som mange har, men få tør føre ud i livet.

De køber en båd og sejler ud i verden. De vil være væk så længe som muligt. Det bliver til næsten tre år på de store verdenshave. En tur, der tager familien halvvejs rundt om jorden.

Fra Amager til Australien. Det er en tur med masser af modstand. Et moderne eventyr med de vildeste oplevelser og det stærkeste sammenhold. Men også om nedture, ulykke og fyring. Og om hvor sindssygt svært det var at komme hjem til hverdagen i Danmark igen.

Der er ingen tvivl om, at du med denne bog kan flygte fra julestress og deadlines og for en stund være med familien ombord.

“Helt væk” af Stine Skriver koster 199,- og kan købes hos Gucca.dk

content-loader
content-loader
content-loader