Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Triton og Clovehitch - hvad er forskellen på de to sejlersko?

De to Sebago-modeller har vundet sejlerhjerter på lystbådehavne over hele landet. Selvom skoene har en lang række lighedstræk, er der forskelle. Sebago-agent Mads Bruun-Larsen løfter guider sejlerne.

Af Sara Sulkjær |

I flere år har Sebagos modeller Triton og Clovehitch været de foretrukne hos mange sejlere, der ønsker en bredere model og mere komfort. Men hvad er den nøjagtige forskel på de to modeller? 

Mads Bruun-Larsen fra ZIP IT Agency, som står bag Sebago-sko i Danmark, forklarer til Minbaad.dk's læsere:

En eksperts forklaring

Først og fremmest er begge modeller bygget op med en kraftigere sål end de klassiske Docksides, idet der er indbygget en EVA-mellemsål for mere støtte og komfort.

Samtidig er de begge håndsået i kraftigt, glat skind og med Dri Tex-paneler i siden for at give lidt ventilation. 

Den væsentligste forskel er derfor, at Trioton alt efter farve har lidt mere kontrast i form af trimfarve på sålen samt snørerbånd. Triton er desuden med indvendigt meshfor, hvor Clovehitch er skindforet.

Clovehitch har rustfrie øjer, hvor kantsnøreren er monteret, og ligeledes har Clovehitch en mere teknisk ydersål, så sejleren kan stå yderligere fast på dækket.

Den samme pris

Prismæssigt lander de to modeller i nøjagtigt samme leje. For Clovehitch, der fås i navy og brown med hvid Dritex i siden, lyder prisen således på 1.299,00 kroner.  

Det samme står på prissedlen for Triton, der fås i navy med rødt trim og hvide snører, i brown med hvidt trim samt i navy med hvidt trim. 

Læs mere hos  ZIP IT Agency her.

content-loader
content-loader
content-loader