Gå til hoved-indhold
Udstyr
Med internet på båden har du mulighed for at følge med i sport, nyheder og meget andet. PR-foto

Sponsoreret: Tag internettet med på sejlturen

Hvis du er den lykkelige ejer af en båd, behøver du heldigvis ikke lade internettet blive hjemme, når du skal en tur til søs.

Af Sponsor |

Sponsorindhold:

Det kan være en stor befrielse at slippe for livet på land for en stund og afkoble på bølgerne. Med en båd får du frihed og tid til eftertænksomhed i skønne omgivelser.

Du behøver dog ikke afskære dig selv helt fra det omgivende samfund. Med internet på båden har du mulighed for at følge med i sport, nyheder og meget andet.

Og så behøver det ikke engang at være dyrt. Her får du nogle tips til, hvordan du kan have fuld adgang til nettet og samtidig få noget af markedets billigste internet.

Billigt internet til båden

Priserne på internet afhænger naturligvis af din internetudbyder. Men konkurrencen blandt udbyderne af internet er så intens, at du sagtens kan finde en internetpakke, som du bliver tilfreds med.

Du kan altså uden bekymringer allerede nu begynde at sondere terrænet for mulige internetabonnementer. Der er flere forskellige løsninger at vælge imellem, og der er derfor helt sikkert også en løsning for dig med båd.

At sejle er en luksus. Her har du fred i dine tanker, og hvis du sejler med dine børn, har du også mulighed for at lære dem lidt om livet til vands.

Men du skal selvfølgelig huske, at du stadig tager del i det omkringliggende samfund - og her kan internettet være en god hjælp til at forblive tilkoblet.

Med stabilt og billigt internet kan du nemlig fortsat holde øje med, hvad der foregår i resten af verden. Så selvom du tager en tur ud i bølgen blå, har du fortsat mulighed for at følge nyhedsstrømmen, holde dig opdateret på scoren i de vigtigste fodboldkampe eller noget helt tredje.

Muligheder for billigt internet i båden

Hvis du vælger at få internet i din båd, er der nogle muligheder, du kan vælge imellem. Du kan naturligvis vælge et mobilt bredbånd. Denne løsning er ideel til dig, der ikke skal sejle alt for langt væk fra kysten. Signalet kan på gode dage nå 50-60 km ud fra kysten, men har du planer om en længere tur, bør du finde en anden løsning.

Det kunne eksempelvis være en ekstern antenne. Denne sættes op på selve båden, og den kan være med til at fange signalet på længere kystafstande. Hvis du derimod skal sejle hele vejen tværs over kloden, kan du med fordel vælge en forbindelse via satellit.

Det kræver dog en solid modtagerinstallation, der skal pege direkte op mod en specifik satellit. Her er vi ude i et lidt større teknisk eksperiment.

Uanset hvad du vælger, er det vigtige budskab, at du godt kan få internet, når du befinder dig ombord på din båd.

Således går du ikke glip af nyhederne, af weekendens vigtige sportsbegivenheder, og du kan uden problem deltage i møder online uden at miste forbindelsen med fastlandet. Derfor kan internet til søs være en rigtig fin investering for dig.

content-loader
content-loader
content-loader