Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Sponsorindhold: Skab hjemlig hygge på din båd med en skillevæg

Måske vil det være optimalt for dig at have mulighed for at skabe flere rum i båden og opnå det pladsbehov, som de fleste ønsker sig.

Af Sponsorartikel |

Dette indhold er sponsoreret.

Vi befinder os i en tid, som er og har været præget en del af corona, og ord som isolation og afstand blevet en del af vores hverdag.

Dette gælder altså også de fysiske behov for plads og frihed, som har budt sig. Her vil en omgang isolation som ofte byde på det modsatte end plads og frihed, og man kan derfor være nødsaget til at “flygte”. 

En god løsning til at opnå plads og frihed

Når du har været nødsaget til at flygte i isolation, kan du eventuelt have haft den fantastiske mulighed for at tage i sommerhus, båd eller kolonihave for at finde en form for plads og frihed.

Måske du ligefrem er så heldig at eje en båd, hvor du kan tilbringe din isolation på åben vande? Gør du det, og er din båd måske ikke den største, vil det være optimalt for dig at have mulighed for at skabe flere rum og opnå det pladsbehov, som de fleste ønsker sig.

Hos AJ produkter kan du finde en løsning på dette behov ved at benytte en såkaldt skillevæg, som her kan være behjælpelig til at opnå plads og frihed til at indrette dig. 

Design dine egne rum

Hvis du vælger at benytte en skillevæg fra AJ produkter er der rig mulighed for at finde det udtryk, som passer til dig og din båd.

Der er plads til variation, hvis du eksempelvis ønsker en skillevæg, der har mulighed for at bevæge sig, stå stabilt på gulvet, have plads til opbevaring eller blot ønsker forskellige skillevægge i forskellige størrelser, så du kan skabe mere end ét rum. Udover dette hav af muligheder findes skillevæggene også i flere forskellige materialer og farver, så du kan indrette og designe lige efter dine ønsker og behov.

Få et behageligt hjemmekontor på din båd

En anden ting, som har været i rivende udvikling grundet coronapandemien, er behovet for et hjemmekontor.

Det er efterhånden blevet en ret almindelig del af folks hverdage, og det kan være den helt ideelle løsning at bringe sit hjemmekontor til båden. På den måde har du mulighed for at adskille arbejde og fritid og heraf opnå en mindre stressfyldt hverdag, hvor du kan have fri, når du har fri.

Her kan skillevæggene fra AJ produkter også være behjælpelige, da disse kan være lyddæmpende, når du behøver ro til koncentration. På den måde kan du skabe et hjørne på din båd, hvor du uforstyrret kan sidde og arbejde.

content-loader
content-loader
content-loader