Gå til hoved-indhold
Tur
Den danske båd SEERAG startede tilsyneladende i Gibraltar den 6. november 2021 mod Kap Verde, derefter over Atlanten til Barbados.

Sejlbåden Seerag fra Danmark sidder fast på et rev langs St. Vincents sydvestkyst

Seerag, en Columbie 451 med dæksalon er i problemer og sandsynligvis færdig. Heldigvis blev alle reddet, fortæller avis i Caribien. Se billeder af den danske båd på revet.

Af Troels Lykke |

Seerag fra Danmark har været i problemer og sidder nu på et rev langs St. Vincents sydvestkyst i Caribien, lige syd for øen St. Lucia.

Ifølge marinedata sejlede det ramte fartøj fra Bequia til Young Island lørdag den 5. marts og var derefter tilsyneladende på vej tilbage til det åbne hav omkring klokken 17.30, da det ramte revet. Det skriver St. Vincent Times, der også viser billeder af båden på revet.

Startede i november

En opfordring til Coast Gaurd for at fastslå besætningens opholdssted viste sig forgæves; dog fortalte en kilde, der er bekendt med sagen, til St. Vincent Times, at alle ombord blev reddet.

Seerags rejse startede tilsyneladende i Gibraltar den 6. november mod Kap Verde, derefter over Atlanten til Barbados.

Seerag forlod Barbados omkring den 24. januar og sejlede til St Lucia, Carriacou, Grenada og derefter til Trinidad, hvor billeder viser, at fartøjet var under reparation.

Den 9. februar sejlede skibet, ifølge dataene, mod Union Island og derefter videre til Bequia. Båden forlod Bequia den 5. marts med kurs mod fastlandet St. Vincent.

Kilde: St. Vincent Times

content-loader
content-loader
content-loader