Gå til hoved-indhold
Havne
Mette K. Hansen tog billedet lørdag formiddag og skød billeder, hvor det gik helt galt i Kulhusene for en kranmand. Foto: Mette K. Hansen / Facebook - Kulhuse Netværk

Stor kranbil med båd i kranen vælter ned over en anden båd i Kulhuse Havn

- Da vi har båd nr. fem hængende i kranen, og den skal drejes på plads ind i stativet, får kranen overbalance og begynder at tippe, båden lander i en anden båd som allerede er placeret i sit stativ, og derefter lander kranen oven på begge både, forklarer havnefoged Ivan Pedersen.

Af Troels Lykke |

En kranbil væltede og to både er kraftigt kommet til skade, men ingen personer blev ramt.

Havnefoged Ivan Pedersen fra Kulhuse Havn skriver en opdatering på facebook, da en kranbil væltede for en uge siden i Kulhusene i Nordsjælland:

- Vi havde gjort klar til den anden optagning af både her i efteråret. 21 både skulle op, og vinterklargøres. Da vi har båd nr. 5 hængende i kranen, og den skal drejes på plads ind i stativet, får kranen på en eller anden måde overbalance og begynder at tippe.... båden lander i en anden båd som allerede er placeret i sit stativ, og kranen lander oven på begge både.. begge både er sandsynligvis totalskadet, der var ingen personer i nærheden, så udelukkende materiel skade.

Havnefogeden forklarer videre:

- Selve uheldet var ganske udramatisk, da det går "uendeligt" langsomt. Folk som reflekterer på at støttebenene på kran bilen ikke er ude, der kan jeg sige at benene er blevet "kørt ind" efter "væltet", for at ikke vognen skulle tippe ydereligere.

Venter på forsikringstaksatorer

- To meget store kran biler blev med det samme indkaldt til at afhjælpe situationen, og kranbilen er blevet rejst op igen og kunne køre derfra ved egen hjælp. begge de to skadede både ligger på vestmolen og venter på forsikringstaksatorer på mandag. Da vi ikke blev færdig med optagningen, fortsætter vi i morgen med samme kranmand i en ny kranbil, forklarer havnefogde Ivan Pedersen.

Se flere billeder på Kulhuse Netværks facebook-side  eller se Mettes billeder i LokalAvisen

content-loader
content-loader
content-loader