Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Cyphon griber dæk og dok med smart ydersål

Sikkerheden og komforten er i top med Cyphon-skoen, der leveres til både damer og herrer. Sebago-skoens åndbarhed gør den desuden optimal til sommer- og kapsejlads.

Af Sara Sulkjær |

Stå fast – uanset, om du kæmper med sejl og rig på bådens dæk, eller om du bevæger dig på havnen før og efter sejlturen. 

Praktiske egenskaber, der gør den lette Cyphon-sko fra Sebago optimal for den aktive sejler, der flittigt bevæger sig på vand og land.


Går bølgerne højt under sejladsen, er den behagelige sko produceret i vandafvisende mesh-materialer, der er med til at øge skoens lette vægt og holdbarhed.

Når sveden pibler frem, og sommersolen står på sit højeste, kommer skoens åndbare evner samtidig til sin ret:

- C3-teknologi giver maksimal åndbarhed og hurtig tørretid samt et drænsystem, der holder vandet ude, lover Mads Bruun-Larsen, dansk agent for Sebago, i en pressemeddelelse.

Anti-bakteriel sål

En øget støddæmpning fås endvidere i skoen, der er skabt med en anti-mikrobiel, anti-baktieriel, mesh-dækket og aftagelig EVA-sål.

En sål, der endvidere sikre et øget vandafløb i skoen.

Skoen fås i en herre- og damemodel og kan købes for 999,00 kroner. 

Få yderligere oplysninger og bliv henvist til den nærmeste forhandler hos Mads Bruun-Larsen, som kan kontaktes via ZIP IT Agencys hjemmeside her.

content-loader
content-loader
content-loader