Gå til hoved-indhold
Havne
Kuno Bonne har for kort tiden siden købt en 20 år gammel båd og en havneplads i Ishøj Havn. Privatfoto

En ærlig sejler drømmer blot om roen i Ishøj Havn - vil ikke sejle Danmark tyndt

Kunno Bonne har købt en 20 år gammel Beneteau-sejlbåd, men ikke så meget for at sejle, men derimod for at nyde roen på Ishøj Havn og få venner og familie på besøg til en omgang Ludo på båden, fortæller han til TV2 Lorry, der har et tema: Fristed uden milliongæld.

Af Troels Lykke |

Kuno Bonne har for kort tiden siden købt en 20 år gammel båd og en havneplads i Ishøj Havn. 

Men indtil nu har Kunno Bonne kun sejlet en enkelt tur med den tidligere ejer for at lære båden at kende og lægge den til kaj, og han har heller ingen store planer om i fremtiden at sejle Danmark tynd i den gamle båd. 

I stedet drømmer Kuno Bonne derimod om at nyde roen på Ishøj Havn og få venner og familie på besøg til en omgang Ludo på båden.

- Det er sgu da let at forestille sig, at det bliver hyggeligt det her med Ludo, kaffe og citronmåne på bordet, fortæller Kuno Bonne til TV2 Lorry - se interview. 

Hellere hav end have 

Der har været fart på sommerhusmarkedet de seneste år med rekordhøje salgspriser og rekordlave liggetider. Særligt i hovedstadsområdet. Det har fået flere til at kigge andre veje for at finde et afbræk fra hverdagens trummerum.

Den tendens har fået Kuno Bonne til at købe en båd i stedet for fast grund under fødderne.

- Selvom man bor i et hus og har sin egen have, så prøv at læg mærke til, hvor lidt himmel man kan se der. Der er så meget omkring én, så det er faktisk kun sådan et lille udsnit af himlen, man får lov at kigge på.

Kilde: TV 2 Lorry 

content-loader
content-loader
content-loader