Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det var voldsomt i Kastrup med bådbrand. Privatfoto: Lasse Vogt-Nielsen

Voldsom bådbrand i Kastrup Lystbådehavn - seks både ramt - to sunket

Branden udviklede sig voldsomt. I første omgang lød det, at to både brændte, men omfanget har siden vist sig større. I alt er der kommet skader på seks både. Se video af den omfattende bådbrand.

Af Troels Lykke |

En kraftig sort røgsøjle kunne tidligt torsdag aften ses omkring Kastrup Lystbådehavn, hvor flere både var brudt i brand. 

Det oplyser Københavns Politi, der modtog anmeldelsen om banden kort efter klokken 17.00, til TV 2 Lorry (se tv-indslag).

- Branden er slukket, men vi er fortsat til stede ude på havnen, udtaler Espen Godiksen, der er vagtchef, til TV 2 Lorry kort efter klokken 20.00. 

To både er sunket

Branden udviklede sig voldsomt. I første omgang lød det, at to både brændte, men omfanget har siden vist sig større, hvormed i alt seks både er kommet til skade under branden.

- Der er to både, der er sunket, en yderligere er totalt udbrændt. Båd fire og fem er der også kommet skader på, mens båd seks har fået mindre skader, siger Espen Godiksen. 

Vagtchefen fortæller, at der i forbindelse med branden ikke er sket nogen personskader. Hvad der er årsag til branden, ved politiet endnu ikke. 

Kilde: TV2 Lorry

content-loader
content-loader
content-loader