Gå til hoved-indhold
Udstyr

Gransegel lancerer femte hjemmeside siden 1997 - en lang dialog for at købe det rigtige sejl

- Gransegel har eksisteret siden 1964 i Stockholm og 1976 i Malmø og var tidligt med en hjemmeside i 1997, har nu lanceret femte generation af vores hjemmeside med nyheder og gode forklaringer om sejl og sejldug samt service af "alt", fortæller Claes Hiersemann fra Gransegel i Malmø.

Af Troels Lykke |

Sejlmager Claes Hiersmann fra Malmø fortæller i dag til minbaad.dk, efter den svenske virksomhed har fået en mere moderne hjemmeside:
 
Vi har lavet sejl og Benns Mast rigning i tres år nu. For hvert år har vi tilføjet ny viden til oplevelsesbanken. Vi er i konstant udvikling og alle der arbejder på Gransegel er sejlere. Vi er altid på udkig efter næste fremskift, hvad enten det er et højdepunkt ude på bugten, en ny trend hos sejlmageren eller riggeværkstedet. For ligesom med vinden sker der altid noget nyt i vores branche; bedre sejl, nye metoder til design og konstruktion mv.

 Hvilken dug skal jeg vælge i dag, Claes?

- Det er et spørgsmål om, hvordan man vil sejle. Dette er helt afgørende for dugvalget, og der er meget at vælge imellem! Holdbarhed, styrke og vægt er faktorer, der skal tages i betragtning. Prisen også, selvfølgelig. Tommelfingerreglen er, at et højtydende dug bevarer sin form bedst og vejer mindst. Men den er også dyrere og holder måske kortere tid end en billigere klud, der strækker sig lidt mere, men som har længere levetid. Vi tager en dialog om hvordan du sejler, og sammen laver vi den prioritet, der er rigtig for dig.

En lang proces at købe sejl

Han fortæller videre at det at købe sejl er en lang skabelsesproces, der er personlig og starter allerede, når man kontakter Gransegel for en snak om sejlads.

- Det er din måde at sejle på, dine behov, din bådtype, der afgør hvilken kurs vi hos Gransegel vil styre. Du giver os målet, vi arrangerer den bedste måde for dig at nå det mål, siger Claes Hiersemann.

content-loader
content-loader
content-loader