Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Du kan anvende LendMe til at sammenligne lån. Her vil du altid finde banklån med lave renter, da alle bankerne på platformen har konkurrencedygtige renter.

Sponsor-artikel: Lån penge til en båd: Sammenlign de bedste lån online

Når du skal finde det bedste lån til en båd, er det en god ide at sammenligne lånene, hvilket du nemt kan gøre online. Det gør du ved at lave en ansøgning om lån hos en af de forskellige sammenlignignstjenester, der findes.

Af Sponsor |

Dette indhold er sponsoreret:

Der er mange forskellige steder, du kan låne penge til en båd. De fleste banker og finansieringsselskaber tilbyder lån til både. Du kan også låne penge til en båd gennem et realkreditlån.

Det er vigtigt at sammenligne de forskellige lån, før du vælger et sted at låne penge fra. Du bør overveje renter, gebyrer, ÅOP og andre vilkår for de lån, du overvejer. 

Sammenlign lån online og find det bedste lån til en båd

Når du skal finde det bedste lån til en båd, er det en god ide at sammenligne lånene, hvilket du nemt kan gøre online. Det gør du ved at lave en ansøgning om lån hos en af de forskellige sammenlignignstjenester, der findes. Det er både nemt og overskueligt, og du får derefter svar fra de banker, der kan tilbyde dig lån. 

Her kan du sammenligne forskellige parametre for lånene og vælge det billigste. 

 • Løbetid på lånet
 • Rente på lånet
 • Lånebeløb
 • ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent)

ÅOP er ofte den nemmeste måde at identificere det billigste lån, da ÅOP indregner alle lånets udgifter i procent, og ikke kun renten. Vær dog opmærksom på, at ÅOP bliver svær at regne med, hvis du sammenligner to eller flere lån, der har forskellige løbetider. Her vil det lån med lavest løbetid ofte have den højeste ÅOP, uanset om det er det dyreste eller ej. 
I stedet kan du blive nødt til at lave en simpel beregning, hvor både rente, startgebyr og andre omkostninger indgår. 

8 ting du skal overveje, inden du låner penge til en båd

Her har du en tjekliste over de ting, som er gode at have styr på, når du låner penge til en ny båd. 

 1. Få styr på, hvor meget du kan låne
 2. Kend prisen på båden
 3. Spørg dig selv, om du kan betale lånet tilbage
 4. Kig på lånets rente
 5. Få styr på, om der er andre omkostninger forbundet med at låne penge til båden
 6. Få et overblik over lånets løbetid
 7. Find ud af, om du skal have en forsikring på båden
 8. Find ud af, om sælgeren eller forhandleren har tilladelse til at sælge både

Som en ekstra tilføjelse kan det også være en god ide, at du overvejer både lån med og uden sikkerhed, da de har forskellige fordele og ulemper. Her vil prisen på både sandsynligvis være afgørende for, hvilken lånetype der er billigst. Hvis du skal låne mere end en halv million er det som tommelfingerregel en god ide, at gå med et lån med sikkerhed. 

Anvend LendMe til at sammenlign lån og indhente lånetilbud

Du kan anvende LendMe til at sammenligne lån. Her vil du altid finde banklån med lave renter, da alle bankerne på platformen har konkurrencedygtige renter. Dermed er LendMe en hurtig og nem måde at få et overblik over lånemarkedet, da platformen samarbejder med mange banker.

På denne måde kan du selv finde lån uden at skulle involvere en bankrådgiver eller have specielt meget forstand på økonomi, da du alligevel vil få den bedste pris blandt de 17 banker, som de samarbejder med.

LendMe hjælper dig med at finde det bedste lån til din situation. Du kan sammenligne lån på LendMe og dermed finde det billigste lån. LendMe giver dig også mulighed for at indhente flere lånetilbud, så du kan vælge det bedste tilbud. For prisforskellen på lån er op imod 5.5 gange så stor.. 

Hos LendMe er det 100% gratis at sammenligne lån. Dermed kan du anvende platformen lige så tosset du vil, indtil du finder det rette lån til køb af din båd. Derudover kan du også indhente uforpligtende tilbud fra nogle af de mange banker, som LendMe samarbejder med. 

På lendme.dk kan du hurtigt få et overblik over lånemarkedet. Det tager kun få minutter at oprette en gratis og uforpligtende ansøgning, hvorefter LendMe hurtigt finder tilbud, så du kan få overblik over dine muligheder. Dernæst kan du nemt vælge det lån, der passer til dig. 

content-loader
content-loader
content-loader