Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Star-EM i Danmark 2022. Foto: Kristian Joos/Sailing.pics

Hvilke billeder skal med i 2023 kalenderen med danske sejlsports foto fra Sailing.pics?

Gennem 2022 har sejlsportsfotograferne fra Sailing.pics været på vandet og fange afgørende, intense og flotte øjeblikke ved mange danske kapsejladser. En del af billederne har været bragt her på minbaad.dk. Nu kan du vinde en kalender ved at stemme på dine favorit-billeder.

Af Troels Lykke |

Sailing.pics kaster glimmer over dansk sejlsport med deres fantastiske skarpe billeder. Sejlsport er langt fra land, derfor er det vigtigt at have gode sejlsportsfotografer.

Og nu kan du være med til at vælge hvilke billeder der skal med i 2023 kalenderen med danske sejlsports foto fra Sailing.pics, og være med i lodtrækningen om 4 eksemplarer af den flotte kalender.

Gennem 2022 har sejlsportsfotograferne fra Sailing.pics, Kristian Johs og Mogens Hansen, været på vandet og fange afgørende, intense og flotte øjeblikke ved mange danske kapsejladser.

Vælg billeder til kalenderen

En del af billederne har været bragt her på minbaad.dk. Derfor gentager Sailing.pics gentager sidste års succes ved at fremstille en flot printet vægkalender på 62x32 cm.

Som et nyt element er det i år muligt at være med til at vælge billederne til kalenden ved at gå ind på sailing.pics/2023 og stemme på dine favoritter.

Se også billeder på YouTube

content-loader
content-loader
content-loader