Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Smukke Ylvaer på stribe. Foto: Ylva-klubben

Stig Nielsen og co. vandt Ylva-DM - eneste båd med Seldén-mast

Hele 21 Ylvaer kæmpede på Thurø, hvor KDY-båden med Stig Nielsen ved roret, strøg til tops med Carsten Errebo, Jacob Nielsen og Peter Sinding foran Lars Borg og hans far Erik Borg, der tog hhv. sølv og bronze.

Af Troels Lykke |

Ylva DM afviklet af Thurø Sejlklub i perfekt sejlvejr i weekenden. 21 smukke YLVA'er stævnede ud fra Thurø Sejlklub Fredag og Lørdag og udkæmpede et tæt, intenst og spændende "søslag" over 7 sejladser kyndigt og fejlfrit styret af baneleder Lars Bøcher fra Korsør.

Alt klappede både til lands og til vands og YLVA-klassen viste traditionen tro at positivitet og godt kammeratskab er vigtigt for både nye deltagere og de mange gengangere.

Seldén-mast fik succes

Ny dansk mester blev Den 44 - "Frække Frida" fra KDY sejlet af den tidligere thuriner Stig Nielsen, Carsten Errebo, Jacob Nielsen og Peter Sinding, og som de eneste havde de en Seldén-mast på.

Ifølge minbaad.dks oplysninger skyldes sejren god taktik over overblik.

Traditionen tro sejlede Korsør sejlerne Erik Borg og hans søn Lars Borg begge deres YLVA'er på podiet og delte således sølv og bronze imellem sig.

Til næste år sætter vi ny rekord og bliver mindst 30 YLVA'er til start slutter en stolt og tilfreds Tom Stengade der er pressechef i YLVA klubben.

Se resultatlisten

content-loader
content-loader
content-loader