Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
»De kan have haft motorstop, båden kan være kæntret og så videre,« sagde vagtchefen omkring klokken 00.50 natten til torsdag. Arkivfoto: Troels Lykke

48-årig motorbådssejler fundet død i vandkanten ved Fårevejle - 55-årig stadig savnet

Eftersøgningen efter de to mænd i en Hobro-jolle blev indstillet tidligt torsdag morgen. Mændene var sejlet ud fra Røsnæs med kurs mod Havnsø. Der er tale om én af to mænd, der har været savnet siden onsdag. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Af Troels Lykke |

Manden var sammen med en 55-årig ude at sejle i en Hobro-jolle med styrehus, men dukkede ikke op i havnen i Havnsø som planlagt.

Derfor blev begge sejlere meldt savnet af familien.

- Vedkommende (der blev fundet død, red.) er blevet identificeret som den ene af de to efterlyste, siger Thomas Kristensen, pressemedarbejder ved Midt- og Vestsjælland, til Ekstra Bladet.

Alarm onsdag aften

Eftersøgningen efter de to mænd blev indstillet tidligt torsdag morgen. Mændene var sejlet ud fra Røsnæs med kurs mod Havnsø.

De bekymrede familier slog alarm til politiet klokken 22.42 onsdag aften, da mændene ikke var sejlet i havn til aftalt tid.

Det oplyste vagtchef Jesper Mortensen torsdag morgen.

Motorstop eller kæntring

Natten igennem har politiet og Forsvaret søgt til lands og på vandet efter mændene, der er i familie med hinanden. Det lykkedes dog ikke at finde dem.

Eftersøgningsarbejdet var i løbet af natten også besværliggjort af voldsomt vejr i området.

- De kan have haft motorstop, båden kan være kæntret og så videre, sagde vagtchefen omkring klokken 00.50 natten til torsdag.

Kilde: Eb.dk

content-loader
content-loader
content-loader