Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der skal sejles DM på Lunkebugten, udfor Valdemar Slot. PR-foto

Ylvaen - Havets Dronning - har nu 21 tilmeldte DM i Thurøbund - højeste antal i mange år

- Det er højeste deltagerantal i over 30 år. Der er gjort et gigantisk arbejde for denne revival, personlige kontakter, sociale medier og et stærkt fællesskab er vejen til succes fortæller pressechef Tom Stengade fra YLVA klubben. DM sejles fra 11. til 14. august.

Af Troels Lykke |

- Intet sker af sig selv og vi har det sidste år vækstet deltagerantal på vores sociale medieplatform med over 100% ligesom medlemstallet i selve klubben også er vokset betydeligt. Interessen for YLVA'en er igen stor og vi oplever derfor et generationsskifte komme snigende selvom klassen dog stadig er præget af "voksne" entusiaster der ikke vil give slip på deres drømmebåd for "YLVA FOREVER" sloganet er ikke blot pjat, fortæller PR-mand og Korsør-sejler Tom Stengade fra YLVA klubben.

Landdel er vigtig for alle

Årets DM der løber af stablen fra 11. til 14. august i Thurø Sejlklub.

- Der arrangeres også en masse aktivitet på land og det er os magtpåliggende at oplevelse bliver perfekt alle uanset om man deltager for kapsejladsen eller blot ønsker at være en del af det gode og stærke fællesskab som YLVA klassen bryster sig af, afslutter en stolt Tom Stengade.

Besøg Ylva fb siden og se mere

content-loader
content-loader
content-loader