Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
I nye videoer guides bådsejere og sejlere til hvordan de kan opsætte deres båd på bedst mulig vis, og komme godt fra land.

J/70-miljøerne: Få din sejlklub med på bølgen - møde i Aarhus i marts

Hvis man vil lære mere om J/70-båden, prøve en tur, høre om midler til køb/leje eller andet, afvikles der informationsdag 6. marts i Aarhus. Sailing Innovation Lab, som formidler og distribuere mange af J/70-bådene, arrangerer også Sejlsportsligaen, Youngsters, Blue Brothers og WOW.

 

Af Troels Lykke |

Flere og flere sejlklubber og sejlere i Danmark er i de seneste år kommet med på den gode J/70-bølge. Det giver liv og glade dage til lands og til vands. Udover udviklingsarbejde og aktiviteter følger også et univers af vidensdeling.

Sailing Innovation Lab, som formidler og distribuere mange af J/70-bådene, arrangerer nemlig samtidig Sejlsportsligaen, Youngsters, Blue Brothers og WOW.

Det er her, bådene blandt andet bruges, mens de efterhånden også ses i mange af landets havne, lyder det i en pressemeddelelse fra Sejlsportsligaen.

Vidensdeling og pro-tip

Udover at være distributør og fortaler for J/70-bådene, gør Sailing innovation Lab, hvad de kan for at udvikle miljøet på bedst mulig vis. Med et bådskøb køber man sig dermed også ind i et miljø af dedikerede sejlere i alle former, ligesom man kan deltage i vidensdeling omkring bådene.

Første skud på stammen af mere elektronisk vidensdeling er mindre videoklip med bådsmand Rasmus Slabiak. I videoerne guides bådejere og sejlere til, hvordan man kan opsætte båden på bedst mulig vis og komme godt fra land.

De to videoer er blot de første i rækken af materiale, der kommer fra Sailing Innovation Lab.

Bliv inspireret i Aarhus

Hvis man vil lære mere om J/70-båden, prøve en tur, høre om midler til køb/leje eller andet, afvikles der informationsdag den 6. marts i Aarhus.

Her er alle inviteret og tanken er, at man skal komme og blive inspireret, møde andre klubber, få materiale man kan dele med sin hjemby og meget mere.

Se de to første videoer

Tilmelding til inspirationsdag: (nynne@sejlsportsligaen.dk) og læs mere her.

content-loader
content-loader
content-loader