Gå til hoved-indhold
Store både
Store både
Store både

Princess Y85 med masser af luksus - 11.000 liter diesel på tanken

Princess' Y Class range bringer maser af luksus med kombineret med stærk teknologi som giver stærke ydeevne på havet med 22 knob, lover Princess Danmark i Greve.

 

Af Troels Lykke |

Mere end 85 fod (26 meter) i længde og mere end 6 meter i bredde giver Y85 rigelig plads til et behageligt liv ombord i komfort og stil.

Elegante detaljer findes overalt på Y Klassen, med nøje brug af design og kunstneriske konstruerede detaljer frembragt af 3.000 håndværkere og designere fra Princess i England.

Luksusbåden, der koster 56 mio. kroner inklusiv moms, har masser af organiske elegante former ofte omkranser hvert område på yachten, fra den elegante morgenmadsbar, fuldt dækkede teak trappe, paneler på væggene samt håndsyede møbler, der er kombineret med traditionelt håndværk ombord.

Det elegante master stateroom ombord Princess Y85 viser de smukkeste materialer i flere lag sammen med blødt lys og flydende linjer, der giver et elegant og samtidigt intimt rum.

11.000 liter diesel på tanken

Inden du sejler ud af havnen, kan du fylde 11.000 liter diesel på.  Båden kan sejle 33 knob, når der lukkes op for de to MAN V12-motorer.

Især flybridgen skiller sig ud, som et stort udeområde med vådbar, pantry, styreplads, solseng og meget andet.

Om bord er der plads til otte gæster i store kahytter med eget toilet tilknyttet. Midtskibs finder man VIP-kahytten med stor dobbelseng og masser af skabsplads og et kæmpe badeværelse.

Princess Y85

L.O.A. (inkl pulpits)26.2 m 

L.O.A. (exkl pulpits)25.75 m 

Bredde6.3 m 

Dybde1.77 m 

Deplacement*68,2 T

Brændstofkapacitet 11000 L

Vandkapacitet (inkl varmvandsbeholder)1500 L

Pris  56 mio. kroner inklusiv moms

Læs mere på princessyachts.dk

content-loader
content-loader
content-loader