Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det var her at en mand og en kvinde kom sejlende ind med ballade om bord, så meget at politiet anholdte manden, efter han havde sejlet speedbåden på grund. Foto: Troels Lykke

Sejler røg i håndjern efter han slog kvinde og smed hende i vandet på Samsø

Idyllen blev afbrudt i Ballen Havn efter en aggressiv 26-årig mandlig speedbåde-sejler slog en kvinde og smed hende i vandet og sejlede båden på grund, fortæller flere vidner som minbaad.dk har talt med. Sejleren blev anholdt for spiritussejlads. Opdateret 21.7.

Af Troels Lykke |

Lige nu er der Samsøfestival og havnen i Ballen er proppet med både. Minbaad.dk ligger her også og skal atter til den attraktive, hyggelige festival.

Men den gode stemning blev afbrudt tirsdag aften efter en mand og en kvinde i en cremefarvet speedbåd nærmede sig sydstranden ved Ballen Havn.

De to om bord, hvor der også var en sagesløs hund, skændtes højlydt og ifølge vidner vi har talt med blev der begået vold, hvor det endte med at kvinden blev smidt i vandet, hvorefter båden gik på grund.

Derefter skulle den mandlige sejler, ifølge pålidelige vidner, forsøge at stikke af i beruset tilstand, men to civile måtte kæmpe med sejleren for at han ikke stak af fra Ballens sydlige strand. Lige nu er der seks betjente på Samsø pga. festivalen. 

Manden i håndjern

En sejler Manne vi møder fortæller at han så manden i håndjern og en kvinde, der græd ved en polibil.

En mindre menneskemængde skulle have afskåret den 26-årige mandlige speedbåde-sejler i at komme kontakt med kvinden.

- Politiet spurgte os om vi ville holde øje med båden, men der var allerede nogen der tog sig af den. Det samme skete med hunden om bord, den havde det også fint, fortæller Manne til minbaad.dk.

En nat i detentionen

Østjyllands Politi fik den 26-årige ind til en snak, og her var vurderingen, at han var påvirket af alkohol.

Han blev derfor anholdt og sigtet for spiritussejlads og fik dermed en nat i detentionen, skriver TV 2 Østjylland.

content-loader
content-loader
content-loader