Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
ThurinerHusene er 39 enestående boliger, der omfavner det gode, aktive liv ved vandet med fokus på kvalitet, komfort og nordisk elegance.
Kort Nyt
Hvem drømmer ikke om en udsigt til Svendborgsund.

Sponsorindhold: Udsigt til Svendborgsund i nye ThurinerHuse - lige ud til Gambøt Lystbådehavn

På Thurø i Det Sydfynske Øhav realiseres drømmen for dem, der ønsker sig det gode liv i vandkanten. Med udsigt ud over øhavet, som blot venter på at blive udforsket, er livet i ThurinerHusene perfekt for den aktive sejler med saltvand i blodet. Måske et køb for sejleren?

Af Sponsor |

Sponsor-indhold:

De svanemærkede boliger opføres på den naturskønne ø, tæt ved Svendborg, og lige ud til Gambøt Lystbådehavn, hvor der helt unikt også er mulighed for egen bådplads.

Her er der aldrig langt til båden, når fortøjningerne skal tjekkes ved høj- og lavvande, her fikses den nye bundmaling på ét af de lokale værfter, og her er weekendsejladsens største udfordring, hvilken ø der skal gæstes næste gang, for blandt 55 mulige er der mange kvalitetsture på bedding. Med andre ord - her er du hurtigt på vandet på vej mod nye kyster med vind i håret og salt på dækket.

Det Sydfynske Øhav hyldes ofte for at være et ”øhav i verdensklasse”. Et unikt sejlerområde, hvor både sejlads og destination er alsidig i karakter og oplevelse.

Sæt sejl mod større købstadshavne for kultur- og byoplevelser eller udstik en kurs mod små, hyggelige havne, der er stemningsfulde og rige på lokal atmosfære.

ThurinerHusene er 39 enestående boliger

Drømmer du om naturskønne stunder, kan båden ligge for svaj i roligt vejr, og bølgen blå kan nydes fra din egen vuggende ø. Det Sydfynske Øhav byder på lidt af hvert, og med hjem og sikker havn på Thurø er ø-livet ikke længere forbeholdt ferier, men derimod tilgængeligt året rundt, hvis vinden og vejret ellers tillader det.  

ThurinerHusene er 39 enestående boliger, der omfavner det gode, aktive liv ved vandet med fokus på kvalitet, komfort og nordisk elegance. Her kan du bo året rundt og nyde roen ved ø-livet til hverdag eller søge dertil i ferier og weekender.

Med varierende rumfordeling og størrelser, som spænder fra ca. 90-240 kvm, opfylder boligerne mange typer boligdrømme for både singler, par og den lille familie. Fra de svanemærkede boliger har du frit udsyn til havet, himlen og årstiderne, der skifter, og kun få kilometer ind til Svendborgs bymidte og de mange spændende spisesteder, butikker og kulturoplevelser samt by-maskotten, delfinen Delle, som øhavets hovedstad er kendt for.

Gambøt Lystbådehavn moderniseres

I forbindelse med ThurinerHusenes opførelse moderniseres også Gambøt Lystbådehavn.

En ny, skøn havnepromenade anlægges og skaber en naturlig afstand mellem de private boligers udearealer og havnens offentlige liv.

Moderniseringen fuldendes med en hyggelig café, for det er altid skønt at slutte en gåtur ved vandet af med en god kop kaffe eller fejre den første forårsdag med en is i solen.

Ønsket er, at den lille café skal understøtte det lokale fællesskab, som allerede findes på havnen, hvor Thurø Sejlklub også har hjemme.

Caféen skal danne ramme om hyggelige stunder til glæde for både besøgende, bådejere og beboere, og den kommer til at ligge lige ved slæbestedet og markerer dermed ankomsten til ThurinerHusene og Gambøt Lystbådehavn.

Læs mere om ThurinerHusene, og lad dig inspirere af en sejlers drøm på Thurø - www.thurinerhusene.dk

content-loader
content-loader
content-loader