Gå til hoved-indhold
Udstyr
Jacob Jonsen er udlært hos Elvstrøm Sails, hvor han gennem de seneste 11 år har taget del i salget fra Aabenraa. Men nu han prøve kræfter som selvstændig forhandle. PR-foto

Elvstrøm Sails udnævner ny forhandler i Syddanmark

Jacob Jonsen er udlært hos Elvstrøm Sails og har gennem de seneste 11 år været en fast del af salgsteamet i Aabenraa. Nu er tiden kommet til at prøve kræfter som selvstændig forhandler med rådgivning og salg af sejl til private. Basen bliver i Fredericia.

Af Troels Lykke |

Fra juli starter sejlmager Jacob Jonsen som selvstændig forhandler af Elvstrøm Sails i Syddanmark og på Fyn.

Jacob Jonsen er udlært hos Elvstrøm Sails, hvor han gennem de seneste 11 år har taget del i salget fra Aabenraa. Men nu er tiden kommet til at prøve kræfter som selvstændig forhandler med rådgivning og salg af sejl til private, skriver Elvstrøm Sails til Minbaad.dk.

Jacob Jonsen har gennem flere år været Key Account Manager på blandt andre X-Yachts og Saffier Yachts samt for de internationale Elvstrøm-forhandlere med rådgivning og sejlløsninger.

- Jeg glæder mig meget til at blive selvstændig forhandler fra min nye base i Fredericia. Jeg har heldigvis en rigtig god ballast med mig fra hovedloftet i Aabenraa. Nu skal jeg så stå på egne ben, men jeg er sikker på, at jeg står stærkt med kronen i ryggen, understreger Jacob Jonsen.

Elvstrøm Sails delt i tre i Danmark

Elvstrøm Sails får samtidigt et nyt setup i Danmark. Således er Elvstrøms Danmarkskort delt i tre. 
Thomas Taatø har Elvstrøm Sails Øst med base i Nivå og står for Østdanmark, Sjælland og øerne, mens Michael Olesen tager sig af Elvstrøm Sails Nord fra det nordlige Danmark og ned til og med Horsens. For Syddanmark bliver Jacob Jonsens nye Elvstrøm Sails Syd SailPoint for Sydjylland op til Horsens samt for Fyn.

Se yderligere i kortet i bunden af artiklen.

Direktør Gantriis Sørensen: Vi skal være tæt på kunderne

Det er en længeventet plads, som nu udfyldes for de syd- og sønderjyske sejlere på Elvstrøm-kortet:

- Vi har gennem længere tid været på udkig efter en forhandler, der kunne servicere Syddanmark. Vores funktion på hovedkontoret i Aabenraa er primært salg til værfter samt den tekniske support til vores forhandlernet, der således tager sig af privatsalget, siger Morten Gantriis Sørensen, direktør hos Elvstrøm Sails, og fortsætter:

- Vores forhandlere er en vigtig brik i hele vores forretning, da de er ude tæt på kunderne, når der skal måles op og diskuteres sejlløsninger. Jacob er en super kompetent sejlmager og rådgiver, og selv om vi er kede af at miste ham som kollega her i Aabenraa, er vi glade for, at han tager stafetten og sikrer, at sejlere i hans område fortsat får en god rådgivning.

Fra Jacob Jonsens nye adresse i Fredericia vil du fremadrettet kunne få lavet service på dine sejl og naturligvis få både rådgivning og tilbud på nye Elvstrøm-sejl.

Du finder Jacob Jonsen på adressen: Elvstrøm Sails Syd | 30 Bundgårdsvej | 7000 Fredericia | +45 2818 8827

content-loader
content-loader
content-loader