Gå til hoved-indhold
Udstyr

Prisbelønnet sejlerjakke fra Helly Hansen fremstillet af fiskegarn

Norske Helly Hansen er solidt forankret i sejlads. Derfor er det ikke overraskende, at det norske brand er blandt de første til at lancere bæredygtigt sejlertøj.

Af Troels Lykke |

I SS22-kollektionen lanceres den prisbelønnede  Skagen Offshore Jacket - en jakke, der er delvist fremstillet af gamle fiskegarn og plast opsamlet i havet.

Skagen Offshore Jacket er en klassisk, men yderst innovativ sejlerjakke udviklet og testet i samarbejde med professionelle kyst- og offshore-sejlere.

Jakken er skabt med Helly Tech Performance-teknologi, hvilket betyder, at den er 100% vandtæt og ekstra åndbar. Dermed lever designet op til de udfordringer, som kendes fra offshore-sejlads -  svingende og uforudsigelige vejrforhold, der stiller krav til professionel beklædning, så man altid har energi og overskud til at fokusere på selve sejladsen. 

50% Ocean Bound-genbrugsmateriale

Skagen Offshore Jacket er designet med minimum 50% Ocean Bound-genbrugsmateriale. Det består blandt andet af tabte og gamle fiskenet samt kasserede fiskeredskaber, der ellers er en stor kilde til havaffald.

Jakken tilbyder fuld beskyttelse mod vind, vand og bølger, især omkring halsen og ansigtet som ofte er meget udsat. Samtidig sikrer høj-vis hætten, SOLAS-klassificerede reflekser og kraftige dobbelte manchetter både synlighed, komfort og ekstra beskyttelse.

Helly Hansen ambassadør og administrerende direktør for The Ocean Race, Richard Manson, er en af de professionelle,der er begejstret for kombinationen af bæredygtigt og højt ydende sejlertøj:

- Jeg tror, at Skagen Offshore-jakken tilbyder det høje niveau af komfort og funktionalitet, der er nødvendigt for en række forskellige sejlforhold. Samtidig er jakken også helt i tråd med vores vision om at være katalysator for forandring, når det kommer til bæredygtighed og beskyttelse af havet.

Fået designpris

Jakken har modtaget en German Design Award i kategorien ”Excellent Product Design” med juryens begrundelse: Skagen Offshore kombinerer den højeste funktionalitet med et tidløst, sporty og elegant look.

Den giver beskyttelse mod vand og vind, er åndbar, og det faktum, at jakken er fremstillet af mindst 50% genbrugsmaterialer, gør den ligeledes bæredygtig. Et flot design, der opfylder alle kravene til en moderne og yderst funktionel sejlerjakke ned til mindste detalje.

Vejl. pris: 3500 DKK. Jakken fås bade til mænd og kvinder, og du kan læse mere om Ocean Bound samt se hele kollektionen på www.hellyhansen.com

content-loader
content-loader
content-loader