Gå til hoved-indhold
Havne
Fra venstre ses servicechef Jørgen, tekniker Robin og tekniker Jens, alle fra Tempo Bådsalg i Ishøj. PR-foto

Tempo Bådsalg øger sikkerhed i Ishøj Havn med flere redningsstiger

Første skridt i opgraderingen har været montering af endnu flere redningsstiger. Både nye og eksisterende er monteret med solidt håndtag på enten bolværk og bro-kanten. 

Af Troels Lykke |

Opgradering af havne-sikkerheden tager fat i mange havne i disse år.

Og nu har Tempo Bådsalg, som er hovedarrangør af Copenhagen Boat Show, har efter en bådudstilling med mere end 15.000 besøgende, sat fuld fart på endnu bedre sikkerhed i deres private havn i Ishøj.

Henrik Jørgensen, chef i Tempo Bådsalg, forklarer.

- Første skridt i opgraderingen har været montering af endnu flere redningsstiger. Både nye og eksisterende er monteret med solidt håndtag på enten bolværk og bro-kanten.  Stiger og håndtag er markeret med kraftig gul farve, som er synlig fra vandet og på land/broer. Der betyder, at en person i vandet lettere kan lokalisere nærmeste stige og hjælpere på land hurtigere kan guide personen i vandet, lyder det fra Ishøj.

Diodelys bliver næste skridt

Næste skridt bliver montering af diode-lys ved hver redningsstige, som kan ses i mørke fra vandet og på broerne.

Inden sæsonstart i 2023 arbejder Tempo Bådsalg på at blive certificeret som ”Sikker Havn” af FLID, Foreningen af lystbådehavne i Danmark. ”Sikker Havn” gennemføres med støtte fra TRYG Fonden.

- Tempo Bådsalg vil altid gå langt for sikkerheden – både på land og til søs., fortæller Henrik Jørgensen fra firmaet i Ishøj Havn.

content-loader
content-loader
content-loader