Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

Filmstjernerne Tom Cruise og Jennifer Connelly fortæller om sejlads i Top Gun film - se klip

Jennifer Connelly forklarer på Stephen Colberts talkshow The Late Show om et omfattende forberedelsesarbejde til sejlerscenen i den nye Top Gun 2: Maverick-film. Hun tog sejlerkurser i New York, så hun så så afslappet ud som muligt ved roret på en J Boat i San Francisco.

Af Troels Lykke |

Som rollen i ’Top Gun 2: Maverick’ forestillede sig at iscenesætte sig selv som en powerkvinde i sejlermiljøet, så han kunne mime den intetanende ikke-sejler på trods af, at han var i søværnet.

Til sidst beder hun filmpartneren om at trimme bagstaget for at tage trykket af sejlene. En stor indsats, så han kan sige sætningen: "Jeg sejler ikke på både, jeg lander på dem".

’Top Gun 2: Maverick’, der er efterfølgeren til den ikoniske film ’Top Gun’, der i midten af 1980’erne fik folk til at trække i pilotjakke og aviatorsolbriller som den kække hovedperson Pete 'Maverick' Mitchell.

Indtil videre er det kun filmanmeldere og journalister, der har fået lov at se opfølgeren til filmen, men dommen er enstemmig: ’Top Gun 2: Maverick’ bliver kaldt ”bedre end originalen” og ”den bedste blockbuster i årevis”.

Filmen kan ses fra 26. maj 2022 - se trailer.

content-loader
content-loader
content-loader