Gå til hoved-indhold
Udstyr
CS Free koster 2.895 kroner og kan købes bilist, grossist og autodetail-forhandlere i Danmark. PR-foto
Udstyr
CS Free koster 2.895 kroner og kan købes bilist, grossist og autodetail-forhandlere i Danmark. PR-foto

CTEK CS FREE-powerbank giver både mulighed for at komme afsted fra et fladt batteri

- Bærbar 12V-powerbank oplader også smartphones, tablets, bærbare computere og andre enheder, så man kan tilkalde hjælp, forklarer forhandleren.

Af Troels Lykke |

CS FREE er en multifunktionel bærbar oplader, der giver fuld frihed - uden bekymringer om at sidde fast på åbent vand med et fladt batteri.

Dens innovative Adaptive Boost-teknologi giver dig mulighed for at komme i gang fra et fladt batteri, mens den også fungerer som en batterioplader, en intelligent vedligeholder og en on-the-go-powerbank til at oplade kameraer, smartphones og andet udstyr.

Henrik Hjuler fra CTEK beretter:

- Med CS FREE skal du blot lade den op, tage den med dig overalt, og anvende den, når du har brug for den. Dette kan være en ”lifesaver” både på vandet og på vejen, da den er velegnet til brug med både, biler og motorcykler.

- Tilføjelsen af ​​et CS GRATIS-solpanel betyder, at du virkelig kan læne dig tilbage, slappe af og nyde de gode stunder. Den passer perfekt sammen med CS FREE, så du kan oplade dit bådbatteri via et solpanel og bruge den, når du er ude på vandet eller har fortøjet et stykke tid. Fold det, transporter det og tilslut det på få sekunder. Dette intelligente og responsive solpanelsæt leverer pålidelig solenergi, når du har brug for det.

Du vil ikke starte sæsonen med dødt batteri

Heller ikke forud for en ny sæson skal du være nervøs, lover Henrik Hjuler:

- Efter pandemien ser vi, at mange mennesker bruger penge på fritid og køber både med de midler, de ikke har brugt på dyre ferier. Men især hvis du er ny til at sejle, vil du bestemt ikke starte sæsonen med et dødt batteri.

- Det er dyrt, tidskrævende og frustrerende. CS FREE er designet til også at være en intelligent oplader og med vedligeholdelse, der vil holde dine batterier i optimal stand og levere maksimal ydeevne.

CTEK CS FREE er en bærbar 12V-powerbank, der også kan oplade smartphones, tablets, bærbare computere og andre enheder. Det kan holde dit batteri fyldt op i lange perioder.

Forlænger batteriets levetid

Samtidig vil vedligeholdelsesopladning af dit batteri via lysnettet, et solpanelsæt eller 12V servicebatteri over de inaktive sæsoner forlænge dit batteris levetid med op til tre gange.

- Det, der er vigtigt, er at sikre dig, at du har det rigtige værktøj ombord, hvis du skulle komme i batteriproblemer - CS FREE bør være inkluderet i hvert sikkerhedskit ombord for at have ro i sindet på vandet, slutter Henrik Hjuler.

CS Free koster 2.895 kroner og kan købes hos bilist-, grossist- og autodetail-forhandlere i Danmark.

content-loader
content-loader
content-loader