Gå til hoved-indhold
Udstyr
Det populære spritkomfur er igen på markedet. Foto: Hjertmans

Efterspurgt klassiker genopstår - gør det lettere at lave mad uden gas

Det populære Origo 3000 genoplives under navnet Oriondo 3000. Et gaskomfur, der sikrer madlavningen - også når og hvis gas ikke er tilgængeligt.

Af Sara Sulkjær |

Er du erfaren lystsejler, har du meget muligt stiftet bekendtskab med Origo 3000. En sand klassiker, der tidligere var hyppigt inventar i sejl- og motorbåde, i campingvogne og på ødegårde.

Da Dometic overtog Origo, besluttede virksomheden udelukkende at satse på gaskomfurer. En beslutning, der betød, at den populære Origo-model til manges forbløffelse udgik.

Opfordringer fra kunder

Alligevel har sejlerne ikke glemt det smarte spritkomfur. Efter utallige opfordringer fra kunder i hele Skandinavien har Hjertmans derfor besluttet at fremstille en ny udgave af komfuret under det vellignende navn, Oriondo 3000:

- Det er et smart, robust og kompakt spritkomfur, som er yderst velegnet der, hvor man enten ikke ønsker at bruge gas - om det er fra Rusland eller af andre årsager - eller ikke har mulighed for elektriske kogeblus, forklarer Anders Jessen fra Hjertmans og uddyber:

- Her passer Oriondo 3000 godt ind, og Hjertmans har naturligvis også masser af tilbehør, brændstof og lignende til dette fine spritkomfur.

Trinløs styring

Det rustfri komfur arbejder helt uden tryk, pumpe eller forvarmning, ligesom komfuret har trinløs styring af brænderne.

Brændere, der hver har en maksimal brændetid på 4,5 timer, og hvis tanke kan indeholde 1,2 liter Multinol, Tenol eller Origonol. 

Komfuret måller 465 x 283 x 129 mm, mens grydeholderens højde er 160 mm. Sættes leveres med to brændere og to pakninger og kan købes for 2.755,00 kroner.

Se det hos Hjertmans i Kolding eller på hjemmesiden her.

content-loader
content-loader
content-loader