Gå til hoved-indhold
Udstyr

Garmin udvider premium Fusion audio lineup med nye Signature Series 3i højttalere

Garmin tilbyder nemmere installationsløsninger og krystalklar lyd med nyt specialbygget design. Højtalerne er i vævede fiberkomposit bidrager til et lettere og stærkere højttalerdesign

Af Troels Lykke |

"Signatur Series 3i kombinerer den moderne stil og god lyd, som sejlere ønsker. Fra små, mellem og store både. Denne nye serie er bygget til livet på vandet,” siger Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg.

Ny farvemulighed og holdbart fiberkomposit

Ved at kombinere både funktion og stil, tilføjer serien en metallisk Sports Grey ristmulighed, der bygger på den slanke æstetik, der er kendetegnende for Fusion-lydsystemer. 

For at skabe endnu bedre lyddefinition og højere effekt, inkluderer serien innovativ, CURV®-kegleteknologi.

Denne vævede fiberkomposit bidrager til et lettere og stærkere højttalerdesign, der hjælper Signature Series 3i med at projicere højkvalitetslyd over motorstøj, selv mens den skærer gennem bølgerne.

Når de er fuldt integreret med et Fusion DSP-aktiveret stereoanlæg – som fx den prisvindende Apollo™ MS-RA770 – og Fusions Apollo Series marineforstærkere3, maksimerer disse højttalere ydeevnen og forbedrer brugervenligheden for Fusion-produkter ved at levere optimeret lydgengivelse til hver individuel zone.

Plus, Apollo Series forstærkere letter besværet med installation og komplekse lydjusteringer ved at tilbyde monteringsbeslag i kassen og en Easy-Tune-opsætning via Fusion-Link™-appen til kompatible smartenheder. 

Forskellige LED-farver

Signature Series 3i kombinerer traditionelle røde, grønne og blå LED'er med kølig hvid og varm hvid (CRGBW) for et hidtil uset farvespektrum, fra bløde pasteller til levende nuancer.

Fusion blev den første i branchen til at levere CRGBW LED-belyste marinehøjttalere og subwoofere, hvilket muliggør belysningsmuligheder, der kan matche hver en båd.

Man kan bruge en trådløs fjernbetjening, der giver fuld kontrol over lysstyrke, tilstand (statisk eller dynamisk) af Signature Series 3i fra hvor som helst ombord.

Signature Series 3i inkluderer en række størrelsesmuligheder, der passer til enhver bådtypes behov, herunder:

6,5-, 7,7- og 8,8-tommer højttalere
10- og 12-tommer subwoofere
6,5-tommer wake tower-højttalere
Bygget til at holde år efter år, er Signature Series 3i vandklassificeret til IP65 med ISO12216-overensstemmelse og konstrueret til Fusions signatur True-Marine™-standard til beskyttelse mod barske marineelementer såsom salttåge, vand, støv og UV. Hele sortimentet inkluderer også en 3-årig forbrugergaranti.

Signature Series 3i-højttalere, subwoofere og wake tower-højttalere kan købes til priser fra DKK 2.699 til DKK 4.299. Læs mere om produktet

content-loader
content-loader
content-loader