Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
På en kanalrundfart får man set byen fra vandet, og det er en helt anden oplevelse end at gå rundt på de smalle gader.

Sponsor-indhold: Oplev Amsterdam via dens smukke kanaler

En af de mest berømte seværdigheder i Amsterdam er nok kanalerne. De fleste har hørt om dem og set billeder af Amsterdams mange kanaler. En af de mest romantiske ting, man kan opleve, er at se solnedgangen fra en kanalrundfart på Amsterdams kanaler.

Af Sponsor |

Dette indhold er sponsoreret

Amsterdam er kendt for sine hyggelige kanaler, og det er en af de bedste måder at opleve byen på. Der er en kanalrundfart til enhver smag.

Både til dig, der vil have en længere tur, en afslappet tur om aftenen, en tur med færre mennesker ombord og en tur, hvor du kan stige af og opleve seværdighederne, inden både sejler videre til næste sted.

Og så er der selvfølgelig den helt almindelige tur til dig, der bare vil opleve byen på bedste vis uden at have øvrige krav. Få information om de forskellige slags kanalrundfarter lige her.

Se Amsterdams mest berømte seværdigheder fra vandet på en kanalrundfart

En af de mest berømte seværdigheder i Amsterdam er nok kanalerne. De fleste har hørt om dem og set billeder af Amsterdams mange kanaler, der giver byen et helt særligt udtryk. Og det er netop en af grundene til, at mange turister vælger at tage på en kanalrundfart i Amsterdam, når de besøger byen.

På en kanalrundfart får man set byen fra vandet, og det er en helt anden oplevelse end at gå rundt på de smalle gader. Man kommer forbi nogle af Amsterdams mest berømte seværdigheder som eksempelvis Rijksmuseet og Van Gogh museet. På en kanalrundfart får man altså set byens vigtigste seværdigheder fra vandet, og det er en oplevelse, som man sent vil glemme igen. 

Dette er en måde, hvor du får set bygninger fra deres bedste side. Det er sådan her, du får taget de bedste, fotografier af byen, mens du på samme tid kan slappe af og nyde turen.

Tag på en afslappet kanalrundfart ved solnedgang

En af de mest romantiske ting, man kan opleve, er at se solnedgangen fra en kanalrundfart på Amsterdams kanaler. Det er en helt unik oplevelse, som man ikke finder magen til andre steder. På en kanalrundfart ved solnedgang får I set byen fra vandet, og I kommer helt tæt på nogle af byens mest kendte seværdigheder.

I vil blive klogere på byen, og der vil være mulighed for at købe drikkevarer ombord. På denne måde kan I nyde udsigten sammen og samtidig have lidt at drikke til.

En kanalrundfart ved solnedgang er den perfekte afslappende date for jer, der elsker at opleve noget nyt sammen og samtidig få set byen fra et helt andet perspektiv. En kanalrundfart ved solnedgang er altså en unik gaveidé til din partner. Det er en oplevelse, I vil huske resten af livet, og det er en perfekt måde at vise, hvor meget I elsker hinanden.

Kanalrundfarten kan også være en oplevelse med dine venner eller familie, hvor I får observeret byen på et tidspunkt, hvor der er færre mennesker, der går ude rundt omkring. Det er en helt anden stemning, som man ikke vil glemme.

Forskellige typer af kanalrundfart - små grupper, længere tur, eller middag ombord

En kanalrundfart er en hyggelig oplevelse for både store og små. Der er forskellige typer af kanalrundfarter, så man kan vælge den type, der passer bedst til ens behov. De fleste ture er med op til 70 personer ombord, så hvis man foretrækker færre mennesker, kan man også komme på en tur med op til kun 12 andre mennesker. 

Herudover kan det være, man har lyst til at tage på en længere kanalrundfart, så man får nydt turen ordentligt i løbet af to timer i stedet for en enkelt. Dette har man også mulighed for at gøre om aftenen på en romantisk kanalrundfart, hvor det ovenikøbet er inklusive middag. Så får man det bedste ud af oplevelsen, da de fleste elsker et godt måltid i smukke omgivelser.

Desuden findes der en kanalrundfart, der inkluderer muligheden for at stige af ved forskellige seværdigheder og rent faktisk gå ind og opleve dem for derefter at komme ombord på kanalrundfarten igen og sejle videre til den næste seværdighed. Dette er en oplagt mulighed til dig, der vil det hele.

Du kommer hurtigt rundt omkring i byen uden at skulle gå eller tage transport til de seværdigheder, du gerne vil se. Og samtidig er din transport fra sted til sted den smukkeste af slagsen, nemlig via kanalerne. Så bliver det ikke bedre.

Kanalrundfart er én af de bedste måder at opleve Amsterdam på. Og der er en tur til enhver smag.

content-loader
content-loader
content-loader