Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Operationschef for redningen på Færgehavnsvej i København har store roser til den nabo, der gik igang med at slukke branden på en sejlbåd. Arkivfoto: Troels Lykke

To brande i Nordhavn i København: Sejlbåd mandag og motorbåd tirsdag

Hovedstadens Beredskab frygtede det værste, da de mandag aften rykkede ud til en brand på en sejlbåd i Nordhavn, fordi man frygtede, at personer var fanget ombord på båden. Nu har de store roser til en borger, der slukkede brand på sejlbåd. Dagen efter brændte motorbåd.

Af Troels Lykke |

Sent mandag aften udbrød der brand i en sejlbåd på Færgehavnsvej i Nordhavn.

Og selvom en nabo levede op til samtlige dele af begrebet snarrådig, og bekæmpede ilden, tog brandvæsnet ingen chancer, fordi man frygtede, at mennesker var blevet fanget ombord i flammer og røg.

- Vi har været kaldt ud til en brand på en sejlbåd på Færgehavnsvej og gik ind til operationen med formodningen om, at der kunne være tilskadekomne ombord på båden. Derfor gik vores røgdykkere hurtigt ombord, men fandt heldigvis ingen personer, fortæller operationschef Frank Mikkelsen til ØsterbroLIV.

Han har store roser til den nabo, der gik igang med at slukke branden.

Tirsdag brændte motorbåd

Tirsdag morgen gik der brand i en mindre motor- og sejlbåd, som ligger til ved Sundkrogskaj i Nordhavn.

Det er uvist, hvad der har forårsaget hændelsen. Hovedstadens Beredskab fik branden slukket og sørget for, at der ikke slipper olie væk. Der var ingen tilskadekommende.

Det var anden gang på et halvt døgn, at der var brand i en båd i Nordhavn.

- Da vi kommer frem er branden slukket af en snarrådig nabo. Det vil vi gerne give stor ros for, siger Frank Mikkelsen til ØsterbroLiv - se foto af motorbåd

Kilde. ØsterbroLiv

content-loader
content-loader
content-loader