Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Når tracking-app'en åbnes under sejladsen, vises kun de nyligste positioner for hver enkelt båd. Først når sejladsen er afsluttet gives der mulighed for at loade samtlige bådes track fra start til mål.

Silverrudder gør det lettere at bruger tracker på bådene og et nyt øltelt sættes op på havnen

Danmarks største kølbådssejlads, målt på antal både, optimerer nu trackere og andet. Silverrudder i Svendborg åbner for tilmelding søndag klokken 18 og lukker salg når 450 billetter er solgt. Der plejer at være udsolgt på to timer.

Af Troels Lykke |

Silverrudder, solo-sejlads rundt om Fyn i september, har fra sejlerne fået tilbagemeldinger på sidste års Silverrudder og derfor skaber Svendborg Amatør Sejlklub to forbedringer i forhold til 2022.

Stævneleder Steen Lundager, forklarer til minbaad.dk:

- Vi har fået tilpasset trackerne så de passer til Silverrudder. Hvilket vil sige at sejlerne også kan bruge dem på en dårlig mobilforbindelse.  Alle deltagere i Silverrudder bliver udrustet med en TracTrac GPS-tracker som skal være monteret på båden under hele sejladsen. Trackeren er allerede tændt når den bliver udleveret og kan ikke slukkes af deltageren. Trackeren rapporterer bådens position hvert minut under sejladsen. Når båden nærmer sig mållinjen rapporteres positionen hvert tredje sekund.

Under sejladsen kan trackingen følges i TracTrac-appen (iOS og Android) og på web. I appen er deltager bådene opdelt i separate races efter deres respektive starttidspunkt.

Når tracking-app'en åbnes under sejladsen, vises kun de nyligste positioner for hver enkelt båd. Først når sejladsen er afsluttet gives der mulighed for at loade samtlige bådes track fra start til mål.

Nyt øltelt tæt på sejlerne

Sejlerne får nu tættere på baren.

- Som noget nyt laver vi også et øltelt nede på havnen så sejlerne og tilskuere kan købe øl og sodavand tæt på bådene. Ølteltet laves i samarbejde med vores storsponsor X-yachts. Blandt sejlere er der mange gengangere, der kommer år efter år, med ølteltet håber på at vi kan give sejlerne endnu bedre forhold til at pleje det sociale samvær som vi ved er der, forklarer Steen Lundager.

Billetsalg starter på søndag - vær hurtig

Silverrudder 2023 starter billetsalg til tilmeldinger på søndag 5. marts, der åbnes for salget klokken 18.00 og det lukkes når man når 450 solgte billetter. De seneste år har det taget omkring to timer.

www.silverrudder.com/

content-loader
content-loader
content-loader