Gå til hoved-indhold
Havne
Op til og under stormfloden kæmpede Heino Larsen fra Sønderborg Marina med sin båd That's life, inden den rev sig løs og strøg til søs for senere at ende totalskadet ved strandområde på Dybbøl-siden. Foto: Lone Meier
Havne
Sådan så det ud i Sønderborg Marina dagen efter flodstormen 2023. Foto: Anders Jorsal

Motor-sejler fik totalskadet motorbåd til 2,6 mio. kroner under stormflod - nu skyder han på Sønderborg Marina

Ejeren af den forliste motorbåd, der drev ind ved strandområde på Dybbøl-siden, mener han blev ladt i stikken under stormen. - Vi gjorde, hvad vi kunne i det farlige vejr, siger havnemester Klaus Brock i lystbådehavnen til JydskeVestkysten.

Af Troels Lykke |

- Jeg bad om hjælp flere gange, men jeg føler, at ingen rigtig ville gøre noget. Det skuffer mig, lyder kritikken fra Heino Larsen.

Op til og under stormfloden kæmpede han med sin båd That's life, inden den rev sig løs og strøg til søs for senere at ende totalskadet ved strandområde på Dybbøl-siden, skriver JydskeVestkysten - se foto af den ødlagte båd.

Båden havde problemer med batteriet i forhold til at starte motoren, og han forklarer, at han ellers havde fortøjet den otte steder, men at naturens kræfter vandt.

Det sidste er havnemester Klaus Brock enig i, men at der ikke skulle være forsøgt at hjælpe, kan han bestemt ikke genkende.

Vi gjorde, hvad vi kunne

- Vi fik ham reddet ud af båden, mens den endnu lå her i lystbådehavnen, men som det blæste op der ved 18-19-tiden blev det simpelthen for farligt at lade nogle forsøge at flytte båden, forklarer Klaus Brock og fortsætter:

- Bagefter kontaktede vi Søværnets Operative Kommando og beredskabet for at høre, om der kunne gøres noget. Men de havde ikke materiale og mandskab til det på det tidspunkt, var beskeden.

Kilde. JydskeVestkysten

content-loader
content-loader
content-loader