Gå til hoved-indhold
Tur
Tur

Sailing SV Delos måske bedste YouTubere til jordomsejling - nu er de ude i Stillehavet

- Der er noget utroligt frigørende ved det. Vi kan sejle hvor som helst vi vil, og vi har alt, hvad vi har brug for. Med denne smukke følelse i vores hjerter og solrige himmel over vores hoveder vinkede vi farvel til Mexico, lyder det fra 53 fods Amel-sejlerne, der er dejligt uforfalskede.

 

Af Troels Lykke |

- Efter (4) måneder med blod, sved og tårer på bådeværftet, var dagen med søsætning endelig kommet, sådan lyder det fra Amal 53-sejlerne.

-Vi havde lavet et eftersyn på næsten alle større systemer om bord, så vi var  komspændte på at båden tilbage i vandet, var der MEGET, der kunne gå galt. Men på trods af noget tvivl, var vi mere end ivrige til at kaste linerne og begynde vores sejl sydpå mod La Paz, hvor vi til sidst ville sejle ud på Stillehavet.

Denne del her er en af ​​mine yndlingsdele i starten af ​​hver tur vi skal på, når vi har fået alt vores papirarbejde gjort, båden er fuldt forsynet og fuldt optanket, og vi er lige afsted uden egentlig at have en destination.

Der er noget utroligt befriende og frigørende ved det ... vi kan sejle hvor som helst vi vil, og vi har alt, hvad vi har brug for. Med denne smukke følelse i vores hjerter og solrige himmel over vores hoveder vinkede vi farvel til Puerto Penasco i Mexico. 

Se video hvor den franske Amal 53 fra 2000 præsenteres:

content-loader
content-loader
content-loader