Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

Sissel og Leonora reddet af indsamling og auktion på Garmin-udstyr

De to kommende jordomsejlere Sissel Therkildsen og Leonora Vallentin fik samlet over 232.000 kroner ind til deres ekstra regning på 270.000 kroner for en skjult skade i skroget på deres Beneteau 50. - Hvis ikke de 232.000 kroner var kommet ind, kom vi ikke afsted til juli, siger de nu.

Af Troels Lykke |

Sejlerdanmark forbarmede sig over de to 24-årige kvinder, Leonora og Sissel, der til juli vil forlade Danmark i deres ældre Beneteau, de købte i Italien og som kostede dem 270.000 kroner ekstra, da deres bådbesigtiger Lars Olsen ikke kunne finde en skjult fejl.

- En skjult fejl er en skjult fejl, og derfor så vi den ikke, har nok Danmarks mest erfarne bådbesigtiger før sagt til minbaad.dk.

Og netop det faktum kostede de to sejlere 270.000 kr. for en ekstra reparation for ødelagte bundstokke, noget man først så da båden blev beskadiget i september efter en grundstødning ved Amager.

Men sejleren har skaffet 232.000 kr. og nu kan de sejle afsted.

De to sejlere, siger i videoen i toppen af artiklen at de til enhver tid vil anbefale at man får en professionel bådbesigtiger til at se på en båd før man køber den.

content-loader
content-loader
content-loader