Gå til hoved-indhold
Store både
Fra venstre ses Kasper Reese, Thomas Ekholt Aalrud og Henrik Reese fejrer her 25 år med Marex i Danmark. Foto: Troels Lykke

Reese Marin har solgt over 300 norske Marex-både på 25 år

Bådbranchens nestor, Henrik Reese, fejrede 25 års jubilæum sammen med Marex , sønnen Kasper Reese og service chef Michael Hohmann under Boat Show i Fredericia, hvor de fik solgt nyheden, den meget prisvindende Marex 330 Scandinavia.

Af Troels Lykke |

Bådudstillingen er slut i Fredericia 2023. Der var mange nyheder men også receptioner rundt omkring. En af dem var på Reese Marins stand, hvor der blandt andet var en ny Marex 330, der blev solgt. Men det var 25 års import med Marex, som blev fejret.

En af Marex-ejerne, Thomas Ekholt Aalrud, var mødt op og forklarer om Reese Marin i Aabenraa, der de i alle årerne har solgt virkelig mange af de norske Marex modeller  til Danmark og Nordtyskland. Faktisk har man gennem 25 år solgt mere end  300 Marex-både.

- Reese Marin med Henrik, Kasper og Michael er en af vores vigtigste forhandlere. De har solgt fantastisk godt  i alle årerne de har også  haft haft en god indflydelse på hvordan Marex-bådene skulle være. Og det er fantastisk, siger Thomas Ekholt Aalrud, der er er marketing-chef og ejer Marex med sin bror, Espen Aalrud, der er direktør og båddesigner i firmaet.

Har indflydelse på design

Henrik Reese, der nu er fyldt 76 år, kan kun se tilbage på en god tid med Marex-bådene og med et meget vigtig brand for Reese Marin. 

- For 25 år siden havde vi stort set kun sejlbåde og lidt Targa  i vores portefølje, men med Marex fik vi også for alvor motorbåde ind. Og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi har virkelig solgt mange Marex både til danskerne og nordtyskere. Vi har hele tiden fået lov til at være medbestemmende på hvordan Marex-bådene skulle se ud. Vi har lyttet rigtig meget til vores kunder og givet deres ideer videre til Espen, der designer bådene, så på den måde har vi haft en indflydelse på bådene. Det har været en forrygende udvikling og rejse og se at Marex nu er en af de største bådværfter inden for deres segment. Det er nærmest som et tæt familieforhold vi har til Marex i de 25 år, siger Henrik Reese.

Team Reese Marin synes i øvrigt at bådmessen i Fredericia igen var en god og hyggelig oplevelse med de små 27.000 besøgende.

content-loader
content-loader
content-loader