Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Hallberg-Rassy 40C tager pris. PR-foto
Kort Nyt

Hallberg-Rassy 40C vinder Boat of the Year Award 2024

Modellen er netop blevet anerkendt som den bedste mellemstore oceankrydser i magasinet Cruising World fra USA. I Danmark sælges luksus turbåden af Dansk Marine Center i Risskov, nord for Aarhus.

 

Af Troels Lykke |

Den nye Hallberg-Rassy 40 C tryller med, hvad der er muligt i en båd, der ikke overstiger 40 fod, lyder det fra Hallberg-Rassy til bådpressen.

- Både hvad angår indvendig komfort, sejlegenskaber og udseende. Den nye 40C har en lige så enestående komfortabel salon, agtercockpit og kabys. Og dette kombineret med et cockpit, der har nøjagtig samme størrelse som på 44'eren. Læg dertil fantastiske sejlegenskaber og begrebet succes er givet, fortæller Magnus Rassy fra Hallberg-Rassy værftet, der ligger nord for Göteborg.

Denne årlige pris, fra Cruising World fra USA, anerkender og hædrer de bedste og nyeste sejlbådsmodeller introduceret til det nordamerikanske marked.

Juryen, der er bestående af bladets redaktører har gransket alle nominerede både i detaljer, både sejlende, eksteriør, indvendigt og i alle detaljer.

Kommer til Danmark til august 2024

Den danske importør Christian Due Hammershøy fra Dansk Marine Center, fortæller at båden er på vej til Risskov.

- Vi får den hjem til levering i august 2024, den er udstyret med Seldén Rullemast, Elvstrøm Sails DCX sejl, teakdæk, fast cockpitbord,  El Lewmar spil, badplatform, stor instrumentpakke, bov- og hækpropeller, varme, inverter og meget mere. Med det udstyr koster den 6,3 mio. danske kroner med moms, fortæller importøren.

Hallberg-Rassy 40C

Designer Germán Frers 
CE kategori A 
Skroglængde                12,30 m 
Maksimal længde         13,06 m
Vandlinje i hvile            11,74 m 
Bredde                            4,18 m
Dybgang, tom standardbåd * 1,92 m
Deplacement, tom standardbåd 11 t 
Kølvægt 3,65 t 
Mastehøjde 19,75 m 
Motor Volvo Penta D2-60
Dieseltank 400 l 
Ferskvandstanke 520 l 
Transporthøjde, inklusive forrude 4,37 m
Forhandler Dansk Marine Center, Risskov
Pris fra 
4.25 mio. kroner med moms

content-loader
content-loader
content-loader