Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Mikael Jeremiassen ses her tv. Mange aktive fra sejlklubberne var med til jubilæet. Foto: Mogens Hansen, Sailing.pics
Sejlklubber
Direktør i Dansk Sejlunion, Christian Lerce, tv., holder tale for Michael, der er tidligere X-79 sejer. Foto: Mogens Hansen, Sailing.pics

Kapsejladsansvarlige Mikael Jeremiassen fejrede 25 års jubilæum i Dansk Sejlunion med taler og gæster

Tak til alle jer, der lagde vejen forbi Idrættens Hus i går og var med til at fejre Mikael Jeremiassens 25 års jubilæum i Dansk Sejlunion, lyder det fra sejlklubbernes organisation. I løbet af årene har Mikael Jeremiassen blandt andet rådgivet klubber og uddannet kapsejladsansvarlige.

Af Troels Lykke |

Dansk Sejlunion takker de mange, der lagde vejen forbi Idrættens Hus i denne uge i Brøndby og var med til at fejre Mikael Jeremiassens 25 års jubilæum i Dansk Sejlunion. 

- Men den største tak går dog til dig, Mikael, for alt det, du har givet til dansk sejlsport gennem så mange år. Du er uundværlig for Dansk Sejlunion, og for alle der elsker kapsejlads, fortæller man i Dansk Sejlunion.

Rådgivet klubber og meget andet

- I løbet af årene har Mikael Jeremiassen blandt andet rådgivet klubber, uddannet kapsejladsansvarlige og arbejdet med udvikling og administration af vores båddatabase, websejler.dk, herunder udstedelse af målebreve og klassebeviser.

- For dem af jer, der har været involveret i planlægning af kapsejladser i løbet af årene siden 1998, er Mikael uden tvivl et velkendt ansigt, fortæller Dansk Sejlunion på Facebook.

Uden Mikael, ingen organiseret kapsejlads herhjemme, lyder det.

content-loader
content-loader
content-loader