Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Line Willum Petersen, der er instruktør på Bogø i Sydsjælland, løb med guldmedaljen. Sølvmedaljen gik til Kim Bork Mathiesen, der er instruktør i Sydjylland. Foto: SejlSikkert

Line Willum Petersen, instruktør på Bogø i Sydsjælland, løb med guldmedaljen i Årets Instruktør i SejlSikkert

Hvert år kårer SejlSikkert Årets Instruktører, for at give et skulderklap til dem, der har gjort en særlig indsats i løbet i året. I 2023 har instruktører allerede været rundt til omkring 100 klubber. Sølvmedaljen gik til Kim Bork Mathiesen, der er instruktør i Sydjylland.

Af Troels Lykke |

I SejlSikkert har SejlSikkert et instruktørkorps, der tager rundt I klubber og havne for at holde gratis foredrag om sikkerhed til søs.

Hvert år kårer SejlSikkert Årets Instruktører, for at give et skulderklap til dem, der har gjort en særlig indsats i løbet i året, fortæller SejlSikkert.dk

Og i år kan siger organisationen tillykke til både Line, Kim og Per.

Guld til Line

Line Willum Petersen, der er instruktør på Bogø i Sydsjælland, løb med guldmedaljen. Ud over at holde hele 10 foredrag i år, har hun også bidraget med nyt initiativ til praktiske demonstrationer af redningsudstyr i svømmehaller. Sejlads fylder også i Lines dagligdag, hvor hun driver sejlerskolen Sejlerhjerte.

Sølv til Kim

Sølvmedaljen gik til Kim Bork Mathiesen, der er instruktør i Sydjylland. Han er, ud over at være instruktør, også engageret medlem i Foreningen til langturssejladsens fremme, så han har en masse god erfaring fra de syv verdenshave at trække på, når han kommer forbi jer i klubberne.

Bronze til Per

Bronzemedaljen gik til Per Berthelsen (som desværre ikke er med på billedet), der er instruktør i Roskilde. Han har blandt andet lavet en del mand-over-bord demonstrationer, og hjulpet sejlere til at blive mere sikre i manøvrer og metoder til at få en person ombord igen.

I 2023 har de 30 instruktører allerede været rundt til omkring 100 klubber. 

Du kan booke Line, Kim, Per eller en af deres kollegaer til et gratis foredrag i din egen klub. De tager ud året rundt og i hele landet.

Læs mere på sejlsikkert.dk eller send en mail til SejlSikkert på info@soesport.dk 

content-loader
content-loader
content-loader