Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Her ses Anne-Marie Rindom i Boksen under Sport 2022 med sin træner Piotre Wojewski, der blev hædret, se også video med ham i bunden af artikel. Foto: Peter Brøgger

Rindom er nu så kendt en stjerne at Billed-Bladet skriver om hende og kæresten Ryan - se sjov DR-video

Det var en storsmilende Anne-Marie Rindom, som festede med andre sportsstjerner til DR-showet ”Sport 2022” i Herning, selvom hun manglede din australske kæreste, skriver Billed Bladet. Se sjov video da Rindom overraskede sin træner.

 

Af Troels Lykke |

Når man vinder OL-guld og er en smilende og åben type som Anne-Marie Rindom, som danskerne er vilde med, så kommer man i de kulørte bladet.

Billed-Bladet skriver nemlig om Rindom, der farer rundt i hele verden, snart skal hun til SailGP i Singapore i januar med Sehested.

Og den danske sejler og OL-guldvinder måtte undvære sin australske kæreste, Ryan Palk, og poserede alene på den gyldne løber.

- Jeg kom hjem fra Australien lige før jul. Jeg har desværre ikke min kæreste med i aften, for flybilletten var for dyr. Men det går supergodt, lød det med et smil fra Anne-Marie Rindom, som bar en kjole fra Stine Goya, da Billed-Bladet mødte hende udfor Jyske Bank Boksen lørdag 7. januar, forklarer Billed-Bladet

31-årige Anne-Marie Rindom har været ”Down Under” for at bruge tid sammen med sin kæreste, som også er sportsudøver.

Rejser 200 dage om året

Det fungerer fint for parret at bo i hver sin verdensdel.

- Vi rejser 200 dage om året, så det kan nærmest ikke betale sig at have en base et sted. Vi rejser lidt frem og tilbage og skal til nogle af de samme stævner i løbet af året, forklarede Anne-Marie Rindom og afslørede, at hun til marts får mere kærestetid med Ryan Palk.

Kilde. Billed-Bladet

Se sjov DR-video hvor Rindom i Aarhus snyder sin træner, der ikke vidste han skulle hædres.

content-loader
content-loader
content-loader