Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Mini er en perfekt redningsvest til små børn, der vejer mellem 15-30 kg.

Sikkerhed til de små sejlere fra SECUMAR

Tyske SECUMAR har siden de blev grundlagt været fyrtårnet for sikkerhed til søs. De producere stadig deres veste på egen fabrik i Hamborg, hvilket også gør sig gældende for deres oppustelige børneveste, hvilket betyder veste i højeste liga indenfor sikkerhed til familiens yngste generation.

Af Anna Brinch |

- Mini og Junior vestene er lavet på nøjagtig samme måde og med samme materialer, som de veste SECUMAR producerer til det tyske forsvar og alverdens redningstjenester. Vi vil gerne slå et ekstra slag for sikkerhed til børn og har derfor udvalgt vores 3 bedst solgte børne veste, fortæller agent Mads Bruun-Larsen.

MINI

150N redningsvest til små børn, 15-30 kg. Den korte front konstruktion og det ergonomiske for-formede skulder/hals parti,gør vesten behagelig at have på for den unge sejler, også når der skal fanges krabber, liggende på broen. SECUMAR´s Winglet-system er benyttet, for optimal sikkerhed samt stabil bære- og vendefunktion.

Vesten er med duo protect lunge, som er en dobbelt lunge for ekstra sikkerhed. Kraven er monteret med blød softshell, Rustfri D-ring og clickspænde. Skridtgjord integreret. For at sikre at barnet bliver i vesten er der click spænde, binde snor og lynlås. One Size

JUNIOR

150N redningsvest til juniorer og ældre børn, 20-50 kg. Den korte front konstruktion og det ergonomiske for-formede skulder/hals parti, gør vesten behagelig at have på for den unge sejler, også når der skal fanges krabber, liggende på broen.

Vesten er med duo protect lunge, som er en dobbelt lunge for ekstra sikkerhed. SECUMAR's Winglet-system er benyttet, for optimal sikkerhed samt stabil bære- og vendefunktion. Kraven er monteret med blød softshell, Rustfri D-ring og clickspænde. Skridtgjord integreret. Udvendig One Size

BRAVO Print

Bravo print er en 100N fastskums vest fra SECUMAR. Skummet et fast blødt skum, så ikke som de billigere veste med pladeskum. Vesten fås helt ned fra 5 Kg af og de 2 mindste str. af vesten er lavet med ble holder og ekstra skum i den ene side.

Grunden til dette er at det modvirker den opdrift som en ble har på et barn. Bare i den forkerte ende. Dermed vender vesten hurtigere barnet rigtigt i vandet. Vesten er lavet med sjove print med hajer.

Mere information på: www.zip-it.dk

content-loader
content-loader
content-loader