Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Louise er uddannet multimediedesigner, og har tidligere boet i Lillehammer i Norge i 5 år, hvor hun arbejdede og tog en bachelor i Organisation og Ledelse. PR-foto

Grossisten Columbus Marine får nyt besætningsmedlem: Louise Haldbo Balslev

Columbus Marine præsenterer Louise Haldbo Balslev, som netop er startet i ny stilling som ansvarlig for Marketing- og Social Media. Hun får kontor i Svendborg.

 

Af Troels Lykke |

- Nogle af jer kender måske allerede Louise, da hun har været i bådbranchen i mere end 10 år hos Riggerne i Svendborg, hvor hun bl.a. arbejdede med administration og marketing, fortæller direktør hos Columbus Marine, Henrik Nielsen. 

Før det har Svendborg-sejler Louise Haldbo Balslev arbejdet i forskellige brancher, primært som multimediedesigner, content writer og fotograf, og har også været projektleder på et udviklingsprojekt for lystbådehavnene i Det Sydfynske Øhav. 

Louise er uddannet multimediedesigner, og har tidligere boet i Lillehammer i Norge i 5 år, hvor hun arbejdede og tog en bachelor i Organisation og Ledelse.

Senest har hun taget enkeltfag i Digital Marketing i december 2022, for at være ajour med alt det nye der sker på de sociale medier og digital markedsføring. 

Kontor på Svendborg havn

I starten arbejder Louise hjemmefra på Tåsinge, indtil juni, hvor den nybyggede Svendborg Maritime Erhvervspark (SME), står færdig.

Der flytter hun ind i et kontor sammen med kollegaen Peter, som har arbejdet hos Columbus de seneste to år. 

content-loader
content-loader
content-loader