Gå til hoved-indhold
Udstyr
Her ses Raymarines Axiom 2 - Pro 16, hvor CAM300 filmer, den er nemlig udstyret med en HD-videosensor. PR-foto
Udstyr
Her ses Raymarines Axiom 2 - Pro 16, hvor CAM300 filmer, den er nemlig udstyret med en HD-videosensor. PR-foto

Raymarines CAM300 mini IP-kamera til dag og nat gør sejlads lettere

Har du en en CAM300 er udstyret med en HD-videosensor og forvandler du din Axiom kortplotter til et kraftfuldt videoovervågningssystem.

Af Troels Lykke |

Den nye Axiom 2 Pro er den mest kraftfulde Axiom kortplotter, der nogensinde er udviklet af Raymarine, og den leverer en flydende og yderst intuitiv navigationsoplevelse.

Dette nye alt-i-et display, der drives af det nyeste LightHouse 4-operativsystem, integreres i et avanceret Raymarine navigationsnetværk, der omfatter radar, autopilot og Lighthouse søkort samt termisk FLIR nattesynsteknologi.

Den opgraderede 6-core processor muliggør hurtigere visning af søkort, øjeblikkelig respons og mulighed for at køre flere apps samtidigt.

CAM300 med HD-videosensor

Og har du en en CAM300 er udstyret med en HD-videosensor og forvandler Axiom kortplotteren til et kraftfuldt videoovervågningssystem.

Dette kompakte kamera kan kombineres med AR200-sensoren, hvilket muliggør ClearCruise™ Augmented Reality, en imponerende brugeroplevelse, som overlejrer AIS-mål, waypoints og søkortsobjekter direkte på Axioms HD-videoskærm.

Pris fås hos www.raymarine.dk

content-loader
content-loader
content-loader