Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Når Guldborgsund Baltic Race går i gang, vil der være et smukt syn af mange både. Foto: Martin Frederik Rasmussen

Bandet "Efter Skoletid" går på scenen mens sejlerne kæmper i Guldborgsund Baltic Race

Kapsejladsen Guldborgsund Baltic Race som sejles 24.- 26. august med start på lystbådehavnen i

Nykøbing Falster fortjener mange sejlere og gæster, for de har også aktiviteter på land, starterne trækker mange tilskuere i byen. og bandet "Efter Skoletid" underholder.

Af Susanne Lose |

Starterne på Guldborgsund Baltic Race plejer at være en publikumsmagnet. Her vil mange slå smut omkring Vikingebroen, imens man ser det flotte syn af både, som sejler mod Guldborg ad Guldborgsund og videre ud på de forskellige ruter.

Den første start er torsdag 24. august og anden start dagen efter. Begge dage klokken 17 og fra klokken 16 kan man se bådene sejle ud fra lystbådehavnen. Når bådene er kommet godt af sted, er der flere muligheder at gøre brug af på land.

- Fredag bliver der stillet powerjumper, som er en trampolin, der lader børn og voksne hoppe op til syv meter fastgjort til en sele, denne trampolin kan man finde ved parkeringspladsen på Sophieholmen, fortæller Carl Erik Juel Hansen fra stævnegruppen.

"Efter Skoletid" går på scenen

Efter torsdagens start klokken 17, indtager bandet "Efter Skoletid" scenen. Det samme sker efter startskuddet om fredagen, hvor på "Foot Tapper" spiller. Der vil være musik i tre timer og mulighed for lidt at spise og drikke.

Det er stadig muligt at tilmelde sig kapsejladsen, og går man ind på sejladsens hjemmeside kan man læse alt om sejladsen og også om de goder, man får, hvis man tilmelder sig inden 1. juni.

Guldborgsund Baltic Race giver dig tre baner du kan vælge imellem. Se video af banerne her

content-loader
content-loader
content-loader