Gå til hoved-indhold
Store både
Targa 46 er nu kommet i hal hos Reese Marin, klar til at blive leveret til kunden. Fotos: Reese
Store både
Store både

Tredje utroligt stærke Targa 46 leveret til Danmark og Nordtyskland

Havets offroader. Det er nu mulighed for at møde tre af de stærkt havgående Targa, nemlig Botnia Marins flagskib Targa 46, der kommer til at sejle i de danske og nordtyske farvande. En båd, der fås fra 7,5 mio. kroner, men så klarer den alverdens bølger.

 

Af Troels Lykke |

Finske Targa er et brand i verdensklasse. De er praktiske, vildt stærkt bygget i bedste materialer og bådens skrog larmer ikke i bølgerne. Det er en utroligt solid båd. Og det har danskerne fået øje på.

For den tredje blev netop leveret fra Targa værftet til importør og eneforhandler i Danmark Reese Marin i Aabenraa. Han har solgt den til en dansk kunde.

En del udstyr med

- Båden er bygget og sat sammen helt efter køberens ønsker i et flot farvevalg og rigt udstyret  med alt tænkeligt og mulig udstyr herunder Seakeeper (med stabilisering i bølgerne), watemaker, vinkøleskab, Humidor Cigar storage og meget mere, fortæller Henrik Reese om båden der koster fra 7,5 mio. kroner og med ekstraudstyr nærmer den sig 10 mio. kroner inklusiv moms.

Motorerne er den nyeste dieselmotormotorer fra Volvo Penta   2X  IPS 650 JS DBS  

- I firmaets udstillings hal og vinterhotel kak man se og opleve de nye Targa 30.1-32-37-46 og danmarkspremiere på den nye model af Targa 32 Copte  AD på Fredericia Boatshow fra den 24 februar, fortæller Henrik Reese til motorbaadsnyt.dk.

Targa 46 
Længde 15,11m
Bredde     3,95m
Vægt     11000 kg
Brændstoftank 1500L
350L vandtank
Kapacitet 15
Motoreffekt 1200 hk max
Hastighed 37,4 knob
Pris fra 7,5 til 10 mio. kr. 
Forhandler www.reesemarin.dk

content-loader
content-loader
content-loader