Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
- Jeg håber nogle vil opdage nogle helt nye sider ved deres partner. At sejle en kapsejlads sammen, er for os den bedste parterapi, fortæller Nina Von Bergen, der sejler i X-79er med sin kommende mand. Privatfoto

Ny kapsejlads Love Boat for par med start i Fredericia og slut i Kolding – bedste parterapi

Nogen vil også sige at ræs sammen kan være en udfordring for ens forhold. - Tag den person med du deler morgenbord med. Start i Fredericia Lystbådehavn og slutter i Kolding Lystbådehavn den 13. maj på 15-20 sømil lang bane og grill bagefter, fortæller idékvinden Nina Von Bergen

Af Troels Lykke |

Ideen bag sejladsen Love Boat i Lillebælt lørdag 13. maj er, at organisere kapsejlads, uden at det er hardcore kapsejlads-hold der dyster imod hinanden. Og det kunne jo ske, at nogle opdager nogle helt nye sider ved deres partner.

Og partneren opdager at en kapsejlads kan være en fantastisk oplevelse sammen med partneren.

- Sejladsen for par er med jagtstart, så ingen panik ved startlinjen og dem der kommer først vinder. Hvis vinden svigter, starter vi motoren kl. 17, så må vi se, hvem der kom længst, fortæller arrangør Nina Von Bergen til minbaad.dk.

Man får sen morgenmad sammen klokken 11.00 og klokken 13.00 startede de 15-20 sømil i Lillebælt, og efter måltagning er der grill og hygge i klubhuset i Kolding.

Opdage ny side af partneren

- Ideen opstod ved at jeg var født tursejler, indtil jeg mødte min kæreste, han er den vildeste kapsejler. Og man lærer sin partner bedre at kende, arbejder tæt sammen i  pressede situationer, jeg håber nogle vil opdage nogle helt nye sider ved deres partner. At sejle en kapsejlads sammen, er for os den bedste parterapi, fortæller Nina Von Bergen, der sejler i X-79er med sin kommende mand.

Flere kvinder til kapsejlads

- Desværre møder jeg ikke ret mange kvinder til kapsejlads, jeg tror, nogle bliver skræmt væk af alt det mandehørm. Derfor fik jeg min idé til sejladsen, Love Boat. Jeg vil prøve at få kvinderne med på banen, jeg ønsker, at de finder ud af, at en kapsejlads kan noget, at de får det adrenalinsus, når båden rykker sig, når man sejler kapsejlads. Jeg ønsker at de oplever den intensitet og stemning, forklarer Nina Von Bergen og fortsætter:

 - Når man sejler kapsejlads lærer man sin båd rigtigt godt at kende, man lærer at håndtere den meget bedre. Førhen turde jeg aldrig, at sejle ind og ud af havnen, men efter en del kapsejlads gider jeg ikke at starte motoren mere. Jeg ved, at vi har kontrollen over båden nu.

Tilmelding til Love Boat sejladsen lørdag 13. maj 2023:  Jens Hedegaard   - skipper.jon@outlook.com eller Nina von Bergen  - ninavonbergen@googlemail.com

content-loader
content-loader
content-loader