Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Synet der vil opleves på Kalundborg Fjord i den kommende weekend. (Foto. Robert Deaves, Finn Masters 2022, Helsingfors)

Weekenden byder på DM for 49 Finnjoller i Kalundborg

25 danskere, 6 tyskere, 6 finner, 5 hollændere, 3 svenskere, 2 nordmænd og 2 australiere er til start på Kalundborg Fjord til årets DM. Den danske og den internationale DM titel vil begge skifte hænder, da de forsvarende mestre er forhindrede i at deltage.

Af Troels Lykke |

Den danske og internationale titel ved DM i Finnjolle løber af stablen i weekenden og sejladserne gennemføres altså over 3 dage fra fredag til søndag.

Der vil være et motiveret mandskab fra Kalundborg Sejlklub, der vil være værter. Der har været et stort forarbejde i at skabe de bedste rammer for sejlerne - og det ser pt. ud til også at omfatte vejrforholdene, fortæller den danske Finnjolle-klub til minbaad.dk.

Internationale tilmeldninger

De 49 tilmeldte sejlere fordeler sig på 25 danskere, 6 tyskere, 6 finner, 5 hollændere, 3 svenskere, 2 nordmænd og 2 australiere.

Blandt danskerne vil Otto Strandvig tørste efter at genvinde DM-titlen, men det bliver helt sikkert i et tæt opløb med sidste års sølv- og bronzevindere fra Veddelev (Søren Kjær og Peter Gudsø).

I kampen om den internationale DM titel vil vi foruden ovennævnte danskere også finde de stærke hollændere Bas de Waal, Peter Peet og Eric Bakker. De finske sejlere er med til DM for første gang, og vi forventer, at de også vil blande sig helt fremme i feltet. Christian Dahl fra Norge og Fredrik Tegnhed fra Sverige kan også regnes som outsidere.

Resultater fra sejladserne vil dagligt blive offentliggjort i Manage2Sail

content-loader
content-loader
content-loader