Gå til hoved-indhold
Udstyr
Hellers i Kastrup er kendt for en høj faglighed, der kommer sejlerne til gode. Det gælder både med strøm om bord, lakering og bundmaling. Foto: Troels Lykke

Hellers holder forårsmesse 18. og 19. marts i Kastrup - få testet diesel for dieselpest

- Sæt sejl mod en weekend, fyldt med aktiviteter og gode tilbud. Hempel fortæller om bundmaling og du kan også få tjekket din diesel for dieselpest. Tag en prøve med, da BioProtect tester, lyder det fra Annette og Peter Heller fra den kæmpe udstyrsbutik på Kastrup Lystbådehavn.

Af Troels Lykke |

Hellers nye tradition med en propfyldt weekend, med leverandørindlæg og nyheder til den nye sejlersæson, er tilbage! I år er der ekstra fokus på forårssysler ved båden og opstart af sæsonen.

Hempel vil fortælle om mulighederne ved giftfri bundmaling, mens HF-marine vil gøre os klogere på West-System epoxy og oprensning af teakdæk med TDS værktøjer.

Tjek om din diesel er ok

Få også tjekket din diesel for dieselpest inden sæsonen. Husk at tage en prøve med, da BioProtect i denne weekend har deres testlaboratorium hos Hellers og få en snak om lakering med Coelan Boat Coating, strøm ombord, tjek af redningsvest og meget meget mere, fortæller Annette Lykke Nielsen fra Hellers.

Og hvem ved, måske vil der endda være en overraskelse eller to på programmet, der foregår 18. og 19. marts i Kastrup.

Hellers.dk slår dørene op kl. 10.00! Gør dig klar til en weekend fyldt med højt humør, gode tilbud og en masse inspiration. Læs mere hellers.dk/sejlerdage-2023/

content-loader
content-loader
content-loader