Gå til hoved-indhold
Lystfiskeri
Med udvidet dækning på mere end 120 % fra de tidligere diagrammer er relief shading tilgængelig for mange nye kyst- og indre farvande, herunder søer og floder i USA, Canada, Europa, Afrika, Australien og New Zealand. PR-foto

Ved at kombinere farve og skygge giver Garmins nye forbedret relief shading et klarere overblik under overfladen

Nu tilgængelig med 120 % mere relief shading for at give klare bundstrukturdetaljer til flere kystnære og indre farvande rundt om i verden.

Af Troels Lykke |

Garmin kommer nu med en udvidet og forbedret højopløsnings-relief shading til sin Garmin Navionics Vision+™ premium marinekartografi. Ved at kombinere farve og skygge giver relief shading sejlerne et letfortolket, klarere overblik over, hvad der er under overfladen end konturlinjer alene - nu tilgængelig på mere end 40.000 yderligere søer, fortæller Garmin til bådpressen.

Garmin Navionics Vision+, som fås som tilbehørskort eller downloadklar til kompatible Garmin kortplottere, giver bådejere, lystfiskere og dykkere adgang til et eksklusivt relief-skyggeoverlay.

Med udvidet dækning på mere end 120 % fra de tidligere diagrammer er relief shading tilgængelig for mange nye kyst- og indre farvande, herunder søer og floder i USA, Canada, Europa, Afrika, Australien og New Zealand1. Garmins højopløselige relief shading er nu endnu tydeligere i en levende ny farvepalette med forbedret skygge og bedre detaljer mange steder på formen af sø-, flod- og havbunde rundt om i verden, hvilket giver bådejere en bedre forståelse af dybdeændringer.

"Vi opdaterer og forbedrer konstant vores Garmin Navionics marinekartografi for at give vores kunder det bredeste udvalg af dækning med uovertrufne detaljer. Relief shading bringer helt nyt niveau af detaljer til havbunden og søbunden for at hjælpe med at lokalisere undervandsstrukturer, kunstige rev, undervandssokler og mere - og vi er glade for at bringe denne form for detaljer til endnu flere kunder rundt om i verden." – Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales

Et klarere billede af, hvad der er nedenfor

Garmin Navionics Vision+ premium korts nye farvepalette og billedkvalitet leverer et klart billede af bunddetaljer, der afslører lovende fiskepladser, navigationskanaler og mere. Flere skyggemuligheder hjælper med navigation på lavt vand, hvilket gør det nemmere at vælge dybdeområder, når du søger efter de bedste fiskesteder. Derudover blev adskillige vrag målrettet for forbedring for at hjælpe lystfiskere og dykkere med at identificere mere præcise spot-on-the-spot steder.

Relief shading funktionen skal downloades via ActiveCaptain®-appen, der er tilgængelig på Google Play eller Apple® App Store. Søfarende kan trådløst forbinde deres smartenhed til en kompatibel Garmin kortplotter for at starte den automatiske overførsel. Det opdaterede indhold er tilgængeligt for nye og eksisterende kunder som en del af deres søkort-abonnement.

Daglige kortopdateringer

Med op til 5.000 opdateringer til kortindhold hver dag giver Garmin Navionics+ og premium Garmin Navionics Vision+ kortlægning frisk indsigt om dækkede vandområder for øget situationsbevidsthed og ro i sindet, mens du navigerer.

Kartografien revideres dagligt fra offentlige og private kilder, som omfatter proprietære undersøgelser og meddelelse til søfolk for at give dem den mest opdaterede information tilgængelig fra Garmin.

Med kortlægning af kyst- og indre farvande på verdensplan giver daglige opdateringer mulighed for øjeblikkelig adgang til nyt indhold og kortdata, efterhånden som det opdateres.

Et års abonnement er inkluderet, og når det er aktiveret, kan kunderne få adgang til ubegrænsede daglige kortopdateringer ved hjælp af ActiveCaptain-appen. For hurtig og nem adgang til løbende opdateret indhold efter det første år kan kunderne tilmelde sig et automatisk fornyelsesabonnement.

Avanceret autorouting-teknologi

Ud over relief shading vil Garmin Navionics Vision+ kunder også drage fordel af avanceret Auto Guidance+ teknologi2, der kombinerer de bedste funktioner i Garmins og Navionics' automatiske routingløsninger for at give en foreslået kaj-til-kaj rute, der skal følges gennem kanaler, indløb og marinaindgange.

Efter at have valgt afgangs- og ankomstpunkter tager Auto Guidance+ en række faktorer i betragtning, såsom frihøjde over hovedet, kortdata, populære ruter og ønsket dybde – og opretter derefter en foreslået rute, som søfolk kan følge til deres destination.

Garmin Navionics Vision+ tilbehørskort og downloads er tilgængelige fra DKK 1.999. De er kompatible med mange populære Garmin kortplottere, inklusive ECHOMAP™ UHD2, ECHOMAP Ultra, GPSMAP® x3 og GPSMAP 8400-serien. Besøg garmin.com/marinemaps for at lære mere.

1Detaljeringsniveauet vil variere baseret på placeringen og de anvendte kilder.

2Auto Guidance+ teknologi er kun til planlægningsformål og erstatter ikke sikre navigationsoperationer.

content-loader
content-loader
content-loader