Gå til hoved-indhold
Udstyr
Team UK Sails ses her fra venstre: Jonas Olsson, Morten Ullmann, Anne Kierulf, Kjeld Larsen, Martha Sørensen, Signe Bruun Gaarde. Martha og Signe er begge lærlinge. PR-foto

DK Sails i Rudkøbing med den erfarne sejlmager Kjeld Larsen skifter til UK Sailmakers

Kjeld Larsen, der også har været hos Diamond Sails og Elvstrøm Sails bliver nu salgsrepræsentant på Fyn for UK Sailmakers under chefen Morten Ullmann fra Humlebæk.

Af Troels Lykke |

Det bliver nu lettere for fynboerne at købe eller få rettet deres UK Sailmakers.

- Hos UK Sailmakers i Humlebæk er vi glade for at kunne annoncere Kjeld Larsen som vores salgsrepræsentant på Fyn. Med næsten 40 års erfaring i sejlmagerfaget, har Kjeld tidligere drevet sin egen virksomhed, Hyde- og DK Sails i Rudkøbing og Svendborg, og har også haft ansættelser hos anerkendte sejlproducenter som Diamond Sailmakers og Elvstrøm Sails, fortæller Morten Ullmann til minbaad.dk.

Rådgive om sejl

- Kjeld's erfaring som sejldesigner gør ham til en værdifuld tilføjelse til UK Sailmakers, da han ikke kun kan rådgive kunderne om deres sejlbehov, men også designe sejl, der passer præcist til deres både og sejlbehov. Vi ser frem til at arbejde sammen med Kjeld og er stolte over at have ham med i vores team, fortæller Morten Ullmann.

På et tidspunkt vil man også have et kontor i Jylland.

- Vi arbejder på at få en repræsentant i Jylland også, men det er ikke helt på plads endnu, siger Ullmann.

Du får kontakt med Kjeld Larsen  på mobil 22279440 eller mail: kjeld@sails.dk
 

content-loader
content-loader
content-loader