Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Thomas Vebers nye guidebog på 256 sider og sælges til 449 kr! Foto: Privat

Thomas Veber er bag en ny guidebogsserie til Europas floder og kanaler

Hvis du drømmer om at sejle på Europas kanaler og floder, vil du elske den personlige guidebog "Tyskland og Luxembourg" Bogen er skrevet af en erfaren sejler, der efter 31 dage i sin 17 fods motorbåd, tager dig med på en rejse gennem Tyskland og Luxembourg og viser dig de smukkeste steder langs ruten.

Af Anna Brinch |

Forfatter og foredragsholder Thomas Veber sejlede til Middelhavet i sin 17 fods motorbåd på 31 dage. Undervejs på sin tur mødte han hundredvis af havne og broer, gennem floderne og kanalerne i Europa. Hans oplevelser i hver enkelt havn ville han give videre til andre sejlere i en bog og deraf kommer den nye guidebogsserie til Europas floder og kanaler. 

- Jeg har selv savnet, at have én med ombord, som kunne sige: Helt ærligt, du skal ikke fortøje her. Du vil blive meget gladere, hvis du lige sejler tre kilometer ned ad stikkanalen fortæller forfatteren Thomas Veber om grunden til at skrive bogen.


- Ud fra søkortene er det ikke til at se, om en havn er fyldt med stinkende fabrikker, eller om den er i et grønt område med en hyggelig Biergarten blandt gamle bindingsværkshuse fortsætter han.

En omhyggelig og personlig guidebog

Bogen er det første bind i en serie på tre, som skal hjælpe danske sejlere til at sejle på kanaler fra Østersøen og hele vejen til Middelhavet.

Den guider dig fra Travemünde og Lübeck ned til Rhinen og videre til Maas i Holland eller til Mosel, gennem Luxembourg og til Frankrig. Undervejs deler forfatteren personlige erfaringer og giver tips til sejlads, så du kan få den bedst mulige oplevelse.

- Jeg bliver sikkert uvenner med nogle af havnene griner Thomas Veber. For jeg ville lave en ærlig, men også subjektiv guidebog. Jeg har skrevet, hvis en kajplads ikke er attraktiv, men selvfølgelig også hvorfor, tilføjer han. 

Perfekt til folk der drømmer om flod- og kanalsejlads 

"Tyskland og Luxembourg" er en personlig guidebog, der giver dig følelsen af at have forfatteren med ombord på din egen båd. Bogen er fyldt med praktisk information, kort og billeder, der giver dig en god forståelse af ruten og dens omgivelser.

 "Tyskland og Luxembourg – guide til Europas kanaler” koster 449,- kr og udkommer den 16. maj, men kan allerede nu bestilles fra forlaget på www.oceandream.dk eller i boghandlen.

Tyskland og Luxembourg - guide til Europas kanaler:
ISBN: 978-87-94148-08-5
256 sider
Pris: 449 kr.
Forlag: Ocean Dream

Mere info: www.thomasveber.dk

content-loader
content-loader
content-loader