Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Danske Dragonfly er klar på boot igen. Foto: Troels Lykke

Verdens største indendørs bådudstilling for sejl- og motorbåde, boot, starter lørdag 21. januar 2023

I morgen slår verdens største bådmesse portene op til sine 16 haller, som er fyldt med alt fra luksusbåde til joller og meget til vandsport. boot-udstillingen springer man ikke over. Vi er også på bådmessen fra mandag til onsdag.

Af Troels Lykke |

Tyskerne er mestre til at holde bådudstillinger. Og her er der hele 16 haller i Düsseldorf, som har både for milliarder af kroner.

Boot Düsseldorf kendt for sine mange verdenspremierer, da mange bådproducenter forsøger at time deres premierer til udstillingen.

Især i hal 6 er de store både klar, som fx Princess. Både, er er kommet via Rhinen. Her er både for de virkelige rige sejlere, men vi andre kan også komme om bord på bådene og drømme os væk.

Udover oplagte ting som både i alle mulige størrelser og former byder Boot Düsseldorf også på en 60 meter lang og 20 meter bred såkaldt "action pool".

En pool til windsurfing, SUP, surfing og wakeboarding for at nævne de mest etablerede vandsportsgrene. Ud over disse møder et nyt fænomen inden for vandsport normalt et større publikum for første gang.

Udover dette er der endnu en stor pool med ventilatorer, hvor børn kan tage deres første tur. Sidst men ikke mindst er der også en 100 meter lang menneskeskabt flod med to søer med et landskab, der minder dig om at padle i den canadiske vildmark.

Billetter til årets udgave, den 54. i rækken, kan bookes på www.boot.com pris 19 euro eller på stedet 27 euro.

Læs mere www.boot.de
 

content-loader
content-loader
content-loader